Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ pe piaţa transferurilor! Manchester United plăteşte 105 milioane de euro şi transferă fotbalistul care schimbă destinul clubului!

BOMBĂ pe piaţa transferurilor! Manchester United plăteşte 105 milioane de euro şi transferă fotbalistul care schimbă destinul clubului!
Comentarii

Kalidou Koulibaly (28 de ani) e din ce în ce mai aproape de Manchester United. "Diavolii" au din nou speranţă că-l pot transfera pe fundaşul lui Napoli, după ce Aurelio De Laurentiis a scăzut pretenţiile financiare pentru care e dispus să se despartă de apărătorul său.

Koulibaly vrea să plece de la Napoli, după ce mai mulţi fotbalişti ai napoletanilor s-au certat cu De Laurentiis, iar acum şi patronul de pe San Paolo pare dispus să renunţe la el. The Sun scrie că, după ce în vară a cerut 100 de milioane de lire pentru fundaşul senegalez, acum De Laurentiis e de acord să-l lase pe acesta să plece pentru 90 de milioane de lire. Asta pentru că Aurelio De Laurentiis îl consideră pe Koulibaly drept unul dintre capii rebeliunii din vestiar.

Totuşi, conform sursei citate, De Laurentiis le-ar fi spus apropiaţilor că "nici măcar nu va răspunde la telefon" pentru mai puţin de 90 de milioane de lire.

Manchester United îl vrea de mult pe Kalidou Koulibaly, unul dintre cei mai buni fundaşi centrali din lume. Totuşi, formaţia de pe Old Trafford nu a fost dispusă să plătească atât cât a cerut Napoli. Se pare, însă, că acum Ole Gunnar Solskjaer şi şefii săi urmează să facă o nouă încercare de a-l transfera pe senegalez. Koulibaly ar fi perechea prefectă pentru Harry Maguire, fundaş pe care United a plătit 90 de milioane de euro în vară.



Manchester United are concurenţă serioasă pentru serviciile lui Kalidou Koulibaly. PSG este şi ea pe urmele fundaşului din Senegal.

Afla mai multe despre: manchester unitedtransferkalidou koulibaly 

viewscnt
Articole similare