You are here:

BOMBĂ! Trădare istorică la Barcelona! Starul de pe Camp Nou s-a oferit să semneze cu Real Madrid: "Iuda al Barcelonei!"

BOMBĂ! Trădare istorică la Barcelona! Starul de pe Camp Nou s-a oferit să semneze cu Real Madrid: "Iuda al Barcelonei!"

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona are în curte înlocuitorul perfect pentru Leo Messi (33 de ani). Ansu Fati (18 ani), fotbalist crescut în celebra academie La Masia, este perceput - datorită calităţilor sale şi a potenţialului de care dă dovadă -, urmaşul cu drepturi depline al lui Leo Messi pe Camp Nou. Doar că Ansu Fati are alte gânduri, se pare. Fotbalistul Barcelonei s-a oferit să semneze cu Real Madrid.

Trădare istorică! Ansu Fati s-a oferit să semneze cu Real Madrid: "Iuda al Barcelonei!"

Presa din Spania oferă o informaţie bombă. Cei de la Diario Gol scriu că Ansu Fati, "wonderkidul" Barcelonei, e gata să semneze cu Real Madrid, deşi abia şi-a prelungit contractul cu clubul catalan până în 2024. Sursa citată susţine că, deşi şi-a pus semnătura pe o nouă înţelegere în decembrie 2019, Ansu Fati nu e mulţumit de oferta financiară făcută de Barcelona, iar agentul său - Jorge Mendes - a oferit transferul său celor de la Real Madrid. Mendes a luat deja legătura cu Florentino Perez, preşedintele rivalei din Madrid.

Deşi a semnat până în 2024, contractul lui Ansu Fati conţine clauze pe care părţile nu le văd la fel. Jorge Mendes, agentul său, ar putea merge la FIFA pentru a depune memoriu conform căruia fotbaliştii sub 17 ani (n.r. - cât avea Fati când a semnat contractul cu Barcelona) nu pot semna înţelegeri mai lungi de trei ani. În acelaşi timp, Barcelona se bazează pe legile din Spania, care permit tinerilor să semneze pe durate mai mari.

Contractul lui Ansu Fati e făcut pe doi, cu opţiune de prelungire pe încă două. Astfel, "wonderkidul" ar putea refuza să-şi prelungească înţelegerea până în 2024 şi să forţeze plecarea chiar în vara lui 2021. Sau în vara lui 2022, gratis. Conform Diario Gol, intenţia lui Jorge Mendes nu e să-l ducă pe Ansu Fati la Madrid neapărat, dar dacă va fi nevoit şi nu se va ajunge la o înţelegere cu Barcelona, o face face.

"Iuda al Barcelonei", este titlul folosit cei de la Diario Gol în materialul despre Ansu Fati.

Trădare istorică! Ansu Fati s-a oferit să semneze cu Real Madrid! Manchester United a oferit 150 de milioane de euro pentru "wonderkidul" de pe Camp Nou

Imediat după ce şi-a pus semnătura pe un nou contract cu Barcelona, în perioada de transferuri din ianuare 2020, Manchester United a venit cu o ofertă impresionantă pentru Ansu Fati, vrând să profite de situaţie economică precară a Barcelonei. "Diavolii roşii" a oferit, conform presei din Spania, 150 de milioane de euro pentru transferul imediat al lui Ansu Fati pe Old Trafford. Barcelona a refuzat din start ceea ce putea fi o afacere extraordinară, preferând să păstreze talentul lui Fati în Catalonia.

În contractul pe care l-a semnat cu Barcelona în decembrie 2019, Ansu Fati are o clauză de reziliere de 400 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: ansu fati transfer real madridansu fati barcelona transfer real madridansu fati iuda al barceloneiansu fati real madrid 

viewscnt
Articole similare