Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ! Transfer stelar pentru unul dintre fotbaliştii lui Mirel Rădoi! Clubul a confirmat OFICIAL

BOMBĂ! Transfer stelar pentru unul dintre fotbaliştii lui Mirel Rădoi! Clubul a confirmat OFICIAL galerie foto

Stranieri

Comentarii

Tudor Băluţă (21 de ani) poate prinde un transfer stelar la începutul carierei. Internaţionalul român pe care Mirel Rădoi îl are în vederi pentru echipa naţională a României e dorit de Dinamo Kiev, iar clubul ucrainean a trimis deja oferta oficială către Brighton, echipa din Premier League de care aparţine în acest moment fotbalistul român.

BOMBĂ! Transfer stelar pentru unul dintre fotbaliştii lui Mirel Rădoi! Clubul a confirmat OFICIAL

Mircea Lucescu a fost instalat pe banca tehnică a lui Dinamo Kiev în această vară şi, în doar câteva luni, a câştigat Supercupa Ucrainei şi a calificat-o pe Dinamo Kiev în grupele Ligii Campionilor după o pauză de trei ani. Acum, "Il Luce" caută jucători cu care să întărească echiipa, având în vedere că Dinamo Kiev se va lupta pe trei fronturi în acest sezon. Unul dintre jucătorii pe care Mircea Lucescu îi vrea la Kiev este Tudor Băluţă (21 de ani), jucătorul format de Gică Hagi la Viitorul şi care acum aparţine de Brighton, dar a fost împrumutat în Olanda, la ADO Den Haag.



Igor Surkis, patronul lui Dinamo Kiev, a confirmat faptul că ucraineii îl vor pe Tudor Băluţă. Mai mult, Surkis a confirmat că Brighton are deja oferta de transfer pe masă, pentru internaţionalul român. Patronul formaţiei din Kiev a mai anunţat faptul că au fost trimise toate documentele oficiale către Brighton şi acum aşteaptă răspunsul "pescăruşilor" din Premier League. ”Momentan, nu putem spune că afacerea e încheiată, dar am trimis toate documentele la Brighton şi aşteptăm răspunsul. Dorim să-l luăm pe Băluţă împrumut cu opţiune de cumpărare, pentru a nu-l pierde, dacă se descurcă bine”, a spus Igor Surkis.

BOMBĂ! Transfer stelar pentru unul dintre fotbaliştii lui Mirel Rădoi! Tudor Băluţă e pariul lui Gică Hagi

Format la Academia de fotbal a lui Gică Hagi, Tudor Băluţă (21 de ani) a petrecut patru ani la echipa mare a Viitorului, iar apoi a fost vândut la Brighton. În iarna lui 2019, Tudor Băluţă a fost vândut de Viitorul la Brighton, în Premier League, pentru 2,9 milioane de euro. A fost retrimis la Viitorul sub formă de împrumut până în iunie 2019, iar apoi englezii l-au împrumutat la ADO Den Haag, în Olanda.  

Tudor Băluţă are şapte selecţii la echipa naţională a României, pentru care a debutat în octombrie 2018, la 19 ani, şase luni şi 17 zile. Băluţă poate fi o soluţie viabilă şi pentru Mirel Rădoi, dacă îşi găseşte un club unde să joace mai mult şi are evoluţii bun. Locul potrivit pentru el ar putea fi la Dinamo Kiev, unde, sub bagheta lui Mircea Lucescu, ar putea să-şi îmbunătăţească jocul şi să prindă din nou echipa naţională mare.

Mirel Rădoi l-a folosit pe Tudor Băluţă ca om de bază la EURO 2019 U21, unde internaţionalul a şi marcat în meciul cu Croaţia (4-1).

Pe vremea când era la Viitorul, Gică Hagi a spus despre Tudor Băluţă că va deveni mai bun decât Gică Popescu, fostul căpitan de la Barcelonoa.

  • 3,6 milioane de euro este cota de piaţă a lui Tudor Băluţă în prezent, potrivit transfermarkt.com
  • 1 - un trofeu a câştigat Tudor Băluţă cu Viitorul, Cupa României în 2019
  • 2022 este anul în care expiră contractul dintre Brighton şi Tudor Băluţă

Afla mai multe despre: tudor baluta transfer dinamo kievdinamo kiev oferta tudor balutatudor baluta ofertaigor surkis oferta tudor baluta 

viewscnt
Articole similare