Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ! Un club uriaş îl vrea cu ardoare pe Ianis Hagi! Motivul pentru care insistă să fie transferat într-un campionat de cinci stele

BOMBĂ! Un club uriaş îl vrea cu ardoare pe Ianis Hagi! Motivul pentru care insistă să fie transferat într-un campionat de cinci stele

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi (21 de ani) e dorit foarte mult la Lazio, surpriza sezonului din Serie A până la întreruperea campionatului din cauza COVID-19. Mijlocaşul român a avut evoluţii oscilante la Rangers FC, în Scoţia, dar jurnaliştii italieni au aflat motivul pentru care gruparea din Cetatea Eternă insistă atât de mult cu transferul lui Ianis Hagi.

Ianis Hagi, aproape de un transfer la Lazio. De ce insistă italienii

Rangers are opţiune de cumpărare definitivă a lui Ianis Hagi de la Genk şi poate face un profit bun de urma acestei tranzacţii. Scoţienii îl pot cumpăra pe fiul "Regelui" doar ca să-l vândă mai departe la Lazio. CalcioMercato24 scrie că Lazio insistă atât de mult pentru transferul lui Ianis Hagi deoarece Igli Tare, directorul sportiv al lazialilor, îl place foarte mult pe internaţioanlul român şi crede că acesta poate "exploda". Ianis Hagi a mai jucat în Serie A, la Fiorentina.

"Igli Tare, directorul sportiv al lui Lazio, munceşte să descopere tinere talente pe care să le aducă la Roma şi care să explodeze în Serie A. Ianis Hagi bifează toate condiţiile necesare pentru a juca la Lazio. Tânărul talent născut în 1998 a arătat-o la Rangers în acest sezon. Jucătorului îi place Lazio foarte mult", a scris CalcioMercato 24.

Ianis Hagi, între Rangers şi Lazio

Scoţienii de la Rangers l-au împrumutat pe Ianis Hagi de la Genk în penultima zi de transferuri a perioadei de mercato din iană. Românul a început perfect şi a marcat la debut, iar de la mutarea pe Ibrox Park a reuşit să înscie de trei ori şi a livrat două pase de gol în toate competiţiile. Trupa lui Steven Gerrard are opţine de cumpărare şi, dacă nu va dori să-l păstreze defintiv, îl poate cumpăra doar ca să-l vândă mai departe la Lazio, italienii care şi-l doresc foarte mult pe Ianis Hagi.

Ianis Hagi a prins doar un singur meci în Serie A în tricoul Fiorentinei, în rest s-a remarcat la Primavera.

Florin Răducioiu nu crede că Ianis Hagi ar face faţă în Serie A acum

Fostul atacant al celor de la Brescia, Bari, Verona şi Milan, Florin Răducioiu, a rămas în relaţii bune cu oamenii de fotbal din Italia. Aflat la Constanţa, acolo unde stă de departe de pandemie, fostul fotbalist a acordat un interviu acordat italienilor de la Radio Musica Televison, în cadrul emisiunii "Taca La Marca", unde a declarat că nu vede benefică mutarea lui Ianis Hagi la Lazio Roma.

"Părerea mea este imparţială, nu atinsă de prejudecăţi, de sentimente personale, având în vedere că este fiul lui Hagi, dragul meu prieten şi coleg în "marile bătălii din fotbal". Trebuie să ţinem cont de anul său nu tocmai pozitiv şi tulbure de la Genk, iar la Rangers a alternat evoluţiile bune cu cele dezamăgitoare. Aceasta fiind marea problemă. Este inconstant şi nu cred că este pregătit pentru o experienţă la Lazio ca titular. În acest moment, ar fi cu adevărat dificil pentru el să-şi găsească loc în echipa de start a lui Inzaghi.

Desigur, trebuie să înţelegeţi că Lazio ar face o investiţie într-un jucător tânăr, de perspectivă, care necesită multă răbdare din parte clubului şi multe sacrificii din partea jucătorului. În ceea ce priveşte calităţile sale tehnico-tactice, este un jucăttor care practică un joc de posesie, aspect care trebuie gestionat cu mare atenţie de antrenor, care va trebui să-l insereze într-un sistem. Este ambidextru, cu o viziune bună, priceput să ofere pase de calitate colegilor săi, însă calităţile fizice nu sunt excelente, deci ar fi pariu riscant. Dar poate că ar merita să ţi-l asumi"
, a declarat Răducioiu, pentru jurnaliştii italieni.

Afla mai multe despre: ianis hagilaziotransferianis hagi lazioianis hagi transfer lazio 

viewscnt
Articole similare