Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBAZO de ultimă oră! Loţi Boloni se luptă cu Vahid Halilhodzic pentru banca unei formaţii cu 64 de trofee în palmares

BOMBAZO de ultimă oră! Loţi Boloni se luptă cu Vahid Halilhodzic pentru banca unei formaţii cu 64 de trofee în palmaresgalerie foto

Fotbal

Comentarii

Presa din Croaţia anunţă că Dinamo Zagreb este cel mai recent club interesat de serviciile antrenorului român, Laszlo Boloni, liber de contract după despărţirea de Antwerp.

Site-ul Germanijak din Croaţia citează televiziunea RTL care anunţă că Matjaz Kek, selecţionerul Sloveniei, nu va antrena formaţia Dinamo Zagreb, aşa cum se credea iniţial. Kek a refuzat discuţiile şi a anunţat că rămâne la cârma naţionalei slovene.

Kek a impresionat pe vremea când antrena în Croaţia câştigând patru trofee cu Rijeka, inclusiv titlu de campioană.

Sursa citată anunţă că Vahid Halilhodzic este acum principalul favorit pentru a reveni pe Maksimir, acolo unde a mai antrenat în trecut. Totuşi, pe lista lui Dinamo Zagreb au apărut şi alte nume, printre care şi cel al lui Laszlo Boloni. Alte variante pentru Dinamo Zagreb sunt Igor Biscan sau Zeljko Kopic.

Dinamo Zagreb a cucerit 21 de titluri în Croaţia şi alte 9 în fotbalul din Yugoslavia. În total, Dinamo are 64 de trofee câştigate de-a lungul timpului. Gruparea de pe Maksimir este unul dintre cluburile din estul Europei extrem de bine organizate în toate compartimentele.

Plecat de la Antwerp, Ladislau Boloni ar fi dorit de Gent şi Standard Liege, scrie presa din Belgia. 

Campion cu Sporting Lisabona şi Standard Liege, Ladislau Boloni (67 de ani) este unul dintre cei mai valoroşi antrenori români. Este omul care l-a descoperit, printre alţii, pe Cristiano Ronaldo, în perioada în care o antrena pe Sporting Lisabona.

În prezent este liber de contract, după ce a surprins şi s-a despărţit de Antwerp, echipă pe care a transformat-o dintr-o grupare care se bătea pentru evitarea retrogradării într-una care se luptă pentru primele locuri din Belgia. Motivul pentru care Boloni ar fi plecat de la Antwerp a fost că şefii clubului i-au cerut să se bată la titlu, în sezonul viitor, deşi avea la dispoziţie unul dintre cele mai mici bugete din Belgia.

Afla mai multe despre: laszlo boloniloti boloni,  

viewscnt
Articole similare