adplus-dvertising
You are here:

Bonetti îi duce cu vorba pe şefii lui Dinamo: "Marţi am vorbit cu el, mi-a spus că revine, apoi nu m-a mai sunat!". Italianul, testat pozitiv cu COVID-19

Bonetti îi duce cu vorba pe şefii lui Dinamo: "Marţi am vorbit cu el, mi-a spus că revine, apoi nu m-a mai sunat!". Italianul, testat pozitiv cu COVID-19

Dinamo București

Comentarii

În direct la Telekom Sport, Iuliu Mureşan, preşedintele lui Dinamo, a vorbit despre situaţia lui Dario Bonetti, antrenorul care îi duce cu vorba pe oficialii din Ştefan cel Mare. Italianul nu a semnat încă rezilierea contractului, chiar dacă şefii vor să scape de el, iar mai nou a fost testat pozitiv cu COVID-19.

Dario Bonetti îi duce cu vorba pe oficialii lui Dinamo. Antrenorul, testat pozitiv cu COVID-19

Dinamo vrea să scape de Dario Bonetti şi i-a pregătit rezilierea contractului antrenorului italian, însă acesta nu s-a mai prezentat la club după înfrângerea cu FCSB (0-6). Iuliu Mureşan a dezvăluit că antrenorul nu s-a prezentat la echipă, deşi e încă sub contract, şi îi duce cu vorba pe şefi, care-l aşteaptă să "dea cu pixul" şi să rupă contractul.

Bonetti a fost testat pozitiv cu COVID-19 în Italia, unde a plecat luni, după derby-ul cu FCSB, iar Mureşan spune că Bonetti i-a trasnmis că va reveni la echipă, ultima dată când au discutat la telefon, dar de atunci nu a mai dat niciun semn.

"După meciul cu FCSB, de duminică, luni a plecat în Italia. S-a întors marţi, nu a luat legătura cu echipa, a avut nişte întâlniri private. E problema lui. Nu a venit deloc la echipă. A plecat din nou joi, şi-a făcut un test vineri, iar acum pe la ora 16:00, mi-a trimis o poză cu un test PCR pozitiv.

Marţi am vorbit cu el un minut, două, mi-a spus că revine şi nu m-a mai sunat. Noi suntem cu testele la zi, toată lumea era negativă. Vineri a făcut testul, pe 17, la Brescia. Ni l-a trimis avocata, e pozitiv. Nu ştiu dacă era vaccinat. Lipseşte nemotivat. N-am vorbit cu el, nu pot presupune nimic. Echipa, luni, era liberă, marţi după amiază avea antrenament. Am bănuielile mele şi o imagine corectă asupra situaţiei, dar nu o pot expune", a spus Iuliu Mureşan, la Telekom Sport.

viewscnt
Articole similare