adplus-dvertising
You are here:

BOOM! Doi dintr-o lovitură pentru CFR Cluj. Dan Petrescu şi-a betonat lotul în ziua meciului cu FCSB. Mutări spectaculoase reuşite de ardeleni

BOOM! Doi dintr-o lovitură pentru CFR Cluj. Dan Petrescu şi-a betonat lotul în ziua meciului cu FCSB. Mutări spectaculoase reuşite de ardelenigalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a fost una dintre cele mai active echipe din Liga I în actuala perioadă de transferuri, însă oficialii campioanei României nu se opresc aici.

CFR Cluj a transferat pe bandă rulantă în actuala campanie de mercato, iar printre cele mai importante transferuri se numără venirile lui Marko Dugandzic şi Sergiu Buş. Celor doi atacanţi li s-a alăturat deja, sub formă de împrumut, şi Cristian Neguţ, în timp ce brazilianul Roger, de la UTA, va veni sub comanda lui Dan Petrescu la finalul sezonului.

Însă oficialii campioanei României nu se opresc aici şi pregătesc alte mutări inedite pentru actuala perioadă de transferuri. Conform presei din Italia, Dan Petrescu îl doreşte insistent pe Răzvan Sava. CFR Cluj este în discuţii avansate cu reprezentanţii lui Torino pentru împrumutul portarului român. În vârstă de 19 ani, Răzvan Sava este născut la Timişoara, iar în carieră a mai trecut pe la juniorii unor cluburi importante din fotbalul italian, precum Juventus, Pescara, Lecce , iar acum Torino, unde este jucător de bază pentru echipa U19 a clubului.

Doi dintr-o lovitură pentru CFR Cluj. Dan Petrescu şi-a betonat lotul în ziua meciului cu FCSB. Mutări spectaculoase reuşite de ardeleni

Răzvan Sava a strâns selecţii la toate naţionalele de juniori ale României pentru care a fost eligibil, inclusiv la cea de U20, unde a debutat în toamna anului trecut.

  • Conform site-ului transfermarkt.com, Răzvan Sava este evaluat la suma de 100 de mii de euro

Cel de-al doilea jucător adus de oficialii campioanei României este Daniel Birligea. Atacantul român în vârstă de 21 de ani are 2 goluri marcate în cele 16 meciuri jucate în actuala stagiune din Serie C, iar jurnaliştii italieni scriu că transferul a fost deja realizat. CFR Cluj a bătut palma cu Daniel Birligea, care a semnat un contract valabil până în 2025, în timp ce fosta sa echipă, Teramo, a păstrat şi un procent de 40% dintr-un viitor transfer al atacantului.

  • 100 de mii de euro valorează Daniel Birligea, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

viewscnt
Articole similare