Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOOM! Rotariu scapă de Becali şi semnează cu un alt club de mare tradiţie din Superligă. Patronul FCSB-ului a anunţat că a negociat deja

BOOM! Rotariu scapă de Becali şi semnează cu un alt club de mare tradiţie din Superligă. Patronul FCSB-ului a anunţat că a negociat deja

Fotbal

Comentarii

Gigi Becali a dezvăluit că a purtat negocieri cu oficialii lui Dinamo pentru transferul lui Dorin Rotariu.

Atacantul în vârstă de 28 de ani este foarte aproape de revenirea lui Dinamo. Trecut pe lista neagră de Gigi Becali la FCSB, Dorin Rotariu trebuie acum doar să-şi dea acordul pentru o mutare la clubul "alb-roşu".

Conform declaraţiilor sale, Gigi Becali este foarte aproape de a ajunge la o înţelegere cu reprezentanţii clubului Dinamo pentru achiziţia lui Rotariu.

"Am vorbit cu Andrei Nicolescu, un băiat de mare calitate. Om civilizat, cu bun simţ. Şi am vorbit cu el. Şi i-am zis. ‘Te-am văzut la interviuri, am văzut că ai bun simţ şi dacă pot, te ajut’. Eu vreau Dinamo în play-off, să iau şi eu 1.000.000 de euro din bilete.

Eu asta pot să fac să le dau jucători. Dar trebuie să îi convingă. El mi-a zis că îi dă 15.000 de euro lui Rotariu. Bine, mă, dă-i tu 15.000 de euro şi eu achit diferenţa de 5.000 de euro până la final. Îl las liber de pe acum, îi achit rezilierea, îi dau 25-30 de mii şi îl las liber. El mi-a zis că îi poate da 15 mii lui Rotariu.

Dacă îţi dă 15.000 de euro pe lună la o echipă de pe penultimul loc? Ce vrei mai mult să facă? El mi-a zis ‘Domnul Becali, dacă nu iau 4-5 jucători de valoare, nu scap’. Şi i-am zis ‘Nu scapi. Echipa aia a voastră munceşte, aleargă, îşi dă viaţa, dar nu poate să bage mingea în poartă. Că nu are cine! N-are valoare’.

Eu nu fac niciun gest, că se supără suporterii, dar la anul vreau Dinamo în play-off, ca să iau 6-7 sute de mii măcar din bilete. Vreau bani din bilete, ce să fac? Dacă joc cu Dinamo iau bani din bilete. Cu Voluntari iau? Nu iau" , a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

Dorin Rotariu a fost cumpărat, în ianuarie 2017, cu 2,2 de milioane de euro, de la Dinamo, de Club Brugge. Fotbalistul român n-a reuşit să se impună şi a bifat doar un gol şi trei pase decisive în cele opt meciuri jucate pentru Brugge.

În rest, Rotariu a fost împrumutat la alte echipe din Belgia sau din Olanda, precum Mouscron sau AZ Alkmaar, urmând ca în iarna lui 2019 să se despartă definitiv de Club Brugge.

Ajuns la Astana, Dorin Rotariu n-a confirmat nici aici, iar în vara lui 2021 a semnat cu Ludogoreţ. După un alt împrumut la Atromitos, în Grecia, atacantul român a rămas liber de contract în vara acestui an, iar în octombrie a bătut palma cu Gigi Becali pentru a juca la FCSB, unde n-a marcat niciun gol în cele şapte meciuri jucate în toate competiţiile.

  • 400 de mii de euro valorează Dorin Rotariu, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsbrotariudinamogigi becali 

viewscnt
Articole similare