Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Borcea şi-a făcut în închisoare planul pentru revenirea la Dinamo. Piţurcă ar urma să fie manager: ”Au vorbit deja!”

Borcea şi-a făcut în închisoare planul pentru revenirea la Dinamo. Piţurcă ar urma să fie manager: ”Au vorbit deja!”

Superliga

Comentarii

Cristi Borcea pregăteşte din închisoare un plan care să o facă pe Dinamo măreaţă din nou. Potrivit ProSport, omul de afaceri vrea să investească din nou în Ştefan cel Mare şi intenţionează să-l aducă pe Victor Piţurcă în funcţia de manager.

Cristi Borcea este hotărât să revină la Dinamo. Informaţia a fost confirmată chiar de naşul său, Gigi Becali. Potrivit ProSport, omul de afaceri de 48 de ani şi-a conturat un întreg plan pentru momentul în care va reuşi să iasă din închisoare. Borcea ar vrea să investească din nou, dar nu singur, ci alături de Gigi Neţoiu şi Ioan Becali. Pentru partea tehnică, Cristi Borcea s-a gândit la Victor Piţurcă, cel care şi-a arătat disponibilitatea de a merge la Dinamo, însă numai cu condiţia să fie un proiect serios.

Cei doi sunt legaţi de o prietenie veche, care s-ar putea transforma într-o colaborare pentru readucerea lui Dinamo în elita fotbalului românesc. Victor Piţurcă a recunoscut că a fost căutat şi de Ionuţ Negoiţă, dar i s-a părut un proiect făcut în grabă şi a refuzat. Acum, Piţurcă ar urma să primească mână liberă în a-şi face echipa şi nu este exclus să investească din buzunarul propriu.

”Piţurcă a fost informat deja de Borcea despre ce vrea să facă. Sunt prieteni vechi, nu e prima dată când încearcă să-l ia. Dar, acum, pare puţin dificil din cauza situaţiei în care se află Cristi. Pentru Piţurcă e cel mai bun moment. Valoarea şi-a arătat-o, cu Becali n-ar mai lucra niciodată. Are nevoie de Dinamo. Şi Dinamo are nevoie de el. Relaţia între Piţi şi Borcea e o relaţie interesantă. Uitaţi-vă ce jucători au venit la Dinamo pe vremea lui Borcea, e simplă filiera”, a declarat pentru ProSport un personaj din anturajul lui Cristi Borcea.

De altfel, Piţurcă a făcut în ultima perioadă mai multe declaraţii despre o înţelegere între el şi Dinamo. Una dintre ele a atras în mod special atenţia: ”Să aibă Dinamo un minimum financiar, să merg eu să fac un lot la Dinamo şi nu se mai bage nimeni să plece jucători, să nu ştiu ce. Ia să vedem, mai câştigă el campionatul cu FCSB? Cinci ani dacă stau la Dinamo, cinci ani nu mai câştigă campionatul. Cum a făcut Gică Hagi. Dacă Gică Hagi a fost în stare să ia campionatul cu Viitorul, care e o academie de fapt. Dinamo, în acest moment, e cel mai mare club din Liga 1. Ei cu Craiova”.

Afla mai multe despre: cristi borceadinamovictor piturcaliga 1 

viewscnt
Articole similare