Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Boris Becker, găsit vinovat în patru capete de acuzare în procesul legat de falimentul său! Ce urmează pentru fostul tenismen

Boris Becker, găsit vinovat în patru capete de acuzare în procesul legat de falimentul său! Ce urmează pentru fostul tenismen

Tenis

Comentarii

Fostul tenismen Boris Becker a fost găsit vinovat, vineri, în patru capete de acuzare în procesul de la Londra, de la Southwark Crown Court, legat de falimentul său personal, declarat în 2017, informează bbc.com.

Becker era acuzat că a ascuns bunuri în valoare de milioane de lire sterline pentru a evita plata datoriilor. Fostul sportiv a fost declarat în faliment în iunie 2017, după un împrumut de peste 3 milioane de lire sterline, nereturnat.

În vârstă de 54 de ani, Boris Becker a fost achitat în alte 20 de capete de acuzare, unele dintre ele legate de faptul că nu a predat trofee şi medalii obţinute de-a lungul carierei sale sportive.

Cele patru capete de acuzare în care a fost găsit vinovat sunt înstrăinarea de proprietăţi, nedezvăluirea proprietăţilor şi ascunderea unor datorii de 825.000 de euro.

Becker, cetăţean german care locuieşte la Londra din 2012, a declarat că a cooperat cu cei care i-au preluat bunurile şi proprietăţile, oferindu-le acestora inclusiv verigheta sa.

În timpul procesului, Becker a spus că a câştigat o sumă foarte mare de bani în carieră şi că a cumpărat cu bani cash unele proprietăţi, însă veniturile sale s-au redus dramatic după retragerea din activitatea sportivă, în 1999.

La 29 aprilie este programată audierea pentru deciderea sentinţei.

Afla mai multe despre: boris becker 

viewscnt
Articole similare