Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Borja Valle, ţinta ironiilor după gafa cu Petrolul. ”A intrat în istorie!”Gol de la centrul terenului şi autogol cum rare se vede” | EXCLUSIV

Borja Valle, ţinta ironiilor după gafa cu Petrolul. ”A intrat în istorie!”Gol de la centrul terenului şi autogol cum rare se vede” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Echipa Petrolul Ploieşti a învins duminică seara, în deplasare, formaţia Rapid Bucureşti, scor 2-0, într-un meci din etapa a cincea din Superligă. Meciul a fost decis de două autogoluri ale rapidiştilor.

Panduru şi Grădinescu au comentat autogolul lui Borja Valle: ”Gata, a intrat în istorie!”Gol de la centrul terenului şi autogol cum rare se vede” | EXCLUSIV

Prima repriză nu a consemnat ocazii până pe final. Irobiso a trimis în bara transversală în minutul 40, apoi Rapid a avut un gol al lui Funsho Bamgboye anulat pentru fault în atac comis de Dugandzic, în minutul 41. Până la pauză portarul oaspeţilor, Zima, a scos şutul lui Oaidă, în careul mic, şi la cabine s-a intrat cu 0-0.

Minutul 49 a adus o nouă întrerupere a jocului, tot de cinci minute, după ce galeria Rapidului a aruncat în teren torţe şi fumigene. În minutul 62 a venit şi deschiderea scorului. La un corner al lui Ţicu, Papp a prelungit cu capul, iar balonul a fost deviat în propria poartă de Oaidă. Rapidiştii au alergat după egalare, ratând prin Săpunaru, Dugandzic şi Album dar cei care au marcat au fost oaspeţii, prin autogolul lui Borja Valle, cel care a trimis, neatent, către portarul care ieşise dintre buturi.

”Mă uit la Borja Valle, mă miră, că pare că este peste medie, să stai doar cu capul în pământ, să nu auzi nici măcar pe Moldovan. Dacă a strigat Moldovan, e vinovat Valle, dacă nu strigă e vinovat portarul, de unde să ştie? După ce intră mingea în poartă, Moldovan pare că îi reproşează ceva semn că a strigat”, a declarat Basarab Panduru. 

”Da. întră în istorie Borja Valle cu un gol de la mijlocul terenului şi acum cu autogolul acesta...”, a declarat Emil Grădinescu. 

Petrolul are 8 puncte şi este pe locul 5, în timp ce Rapid , cu 5 puncte, este pe locul 11.

Afla mai multe despre: borja vallepetrolul ploieştirapidhoraţiu moldovan 

viewscnt
Articole similare