Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Borussia Dortmund a dat lovitura! 23 de milioane de euro pentru fotbalistul dorit de United şi City. Jucătorul a semnat contractul

Borussia Dortmund a dat lovitura! 23 de milioane de euro pentru fotbalistul dorit de United şi City. Jucătorul a semnat contractul

Borussia Dortmund

Comentarii

Borussia Dortmund a bifat unul dintre cele mai importante transferuri din această vară. Jude Bellingham (17 ani) a semnat un contract cu gruparea germană.

Jude Bellingham, fotbalistul lui Birmingham City, a semnat un contract valabil până în 2025 cu Borussia Dortmund, după ce anterior a trecut vizita medicală, anunţă jurnalistul Fabrizio Romano. 

Dortmund plăteşte pentru acest transfer 23 de milioane de euro, iar anunţul oficial este doar o chestiune de timp. Astfel, fotbalistul devine cel mai scump din istoria lui Birmingham, îl depăşeşte pe cel al lui Che Adams, cumpărat de Southampton de la Birmingham pentru 17 milioane de euro.

La 17 ani, Bellingham are 39 de meciuri în Championship pentru Birmingham City, în care a marcat patru goluri şi a oferit trei pase decisive. Nemţii îl consideră pe Bellingham ca fiind o combinaţie între Jadon Sancho şi Dele Alli. Un jucător tânăr, extrem de tehnic, cu capacitate de efort şi bun pe ambele faze (ofensivă + defensivă), dar care se simte mai bine la mijlocul terenului decât în benzi.

Recent, Manchester United şi Manchester City au trimis oferte către Birmingham City, însă nici una nu s-a ridicat la nivelul celei oferite de Borussia Dortmund, iar Bellingham va ajunge alături de Jadon Sancho, Erling Haaland şi Marco Reus.

Afla mai multe despre: jude bellinghamborussia dortmund 

viewscnt
Articole similare