Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Borussia Dortmund a îndreptat greşeala făcută acum un an. Numele noului antrenor, anunţat oficial

Borussia Dortmund a îndreptat greşeala făcută acum un an. Numele noului antrenor, anunţat oficial

Borussia Dortmund

Comentarii

Fostul antrenor interimar al Borussiei Dortmund, Edin Terzic, a fost numit, luni, antrenor principal al clubului vicecampion al Germaniei, în plină reconstrucţie după plecarea starului Erling Haaland.

Clubul german a mai anunţat pe site-ul său sosirea mijlocaşului germano-turc Salih Ozcan, fost jucător de la Koln.

Terzic, 39 de ani, stă pe bancă până în 2025. Fost asistent al lui Lucien Favre, a fost numit antrenor interimar al lui Dortmund în ultimele cinci luni ale sezonului 2020/2021, înainte de venirea lui Marco Rose. Acesta a fost concediat săptămâna trecută.

"Suntem convinşi că această decizie este cea corectă”, a spus directorul sportiv de la Dortmund, Sebastian Kehl, când a discutat despre sosirea lui Terzic. "Edin cunoaşte clubul nostru, mediul său, o mare parte a echipei şi ajustările pe care vrem să le facem pentru a reuşi”.

În vârstă de 39 de ani, va fi însărcinat să îmbunătăţească rezultatele vicecampionilor din Bundesliga, care a terminat sezonul trecut la opt puncte în spatele rivalilor de la Bayern Munchen.

Sezonul viitor, clubul va trebui să se descurce fără atacantul vedetă Erling Haaland, care va evolua la Manchester City. Cu banii de pe Haaland, Borussia Dortmund i-a transferat pe Niklas Sule (gratis), Nico Schlotterbeck, Karim Adeyemi şi Salih Ozcan.

Afla mai multe despre: edin terzicborussia dortmundoficialantrenor 

viewscnt
Articole similare