Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Borussia Dortmund neagă că Sancho s-a înţeles cu Man United: "Niciun club nu va risca un transfer pe bani mulţi, nici măcar din Anglia"

Borussia Dortmund neagă că Sancho s-a înţeles cu Man United: "Niciun club nu va risca un transfer pe bani mulţi, nici măcar din Anglia"

Borussia Dortmund

Comentarii

Preşedintele clubului Borussia Dortmund neagă informaţia potrivit căreia Jadon Sancho s-ar fi înţeles cu Manchester United şi se declară încrezător că mijlocaşul ofensiv de 20 de ani va continua pe Westfalenstadion.

"Niciun club nu va risca un transfer pe bani mulţi, nici măcar din Anglia. (...) Avem un contract de lungă durată cu Jadon Sancho (n.r. - până în 2022). Nimic nu se schimbă acum. Suntem total relaxaţi în această privinţă", a declarat directorul clubului Borussia Dortmund, Michael Zorc.

Sancho a marcat 17 goluri în 35 de apariţii pentru Borussia Dortmund, în toate competiţiile, în actuala stagiune, înainte ca fotbalul din Germania să se suspende din cauza coronavirusului.

Jadon Sancho, al optulea cel mai valoros jucător al lumii

Transferat în vara anului 2017 de la Manchester City, pentru mai puţin de opt milioane de euro, Jadon Sancho a "explodat" în tricoul Borussiei Dortmund, iar acum cota sa este de 117 milioane de euro, fiind al optulea cel mai valoros jucător al lumii, conform Transfermarkt.de.

Afla mai multe despre: dortmund 

viewscnt
Articole similare