You are here:

Botoşani a predat lanterna roşie a Superligii! Ce l-a încântat pe Liviu Ciobotariu, după egalul de la Craiova: ”Nu era în regulă deloc”

Botoşani a predat lanterna roşie a Superligii! Ce l-a încântat pe Liviu Ciobotariu, după egalul de la Craiova: ”Nu era în regulă deloc”

Superliga

Comentarii

FC Botoşani a obţinut un rezultat mare în deplasarea de la Universitatea Craiova, 0-0, iar moldovenii au părăsit utlima poziţie din Superliga, care în prezent e ocupată de Unirea Slobozia.

La finalul partidei de pe Ion Obelemenco, Liviu Ciobotariu, antrenorul lui FC Botoşani, a declarat că rezultatul de egalitate este cel corect, având în vedere că ambele formaţii au avut câteva ocazii mari de gol.

Fostul fundaş a ţinut să-şi felicite elevii pentru că au ajuns la două partide consecutive în care nu au primit gol, după ce în primele 10 etape au încasat 19 goluri.

”Am avut 2-3 contraatacuri şi nu am reuşit să marcăm, dar nu ştiu dacă era echitabil. Este un punct important pentru noi.

Mă bucur că este al doilea meci consecutiv în care nu primim gol, pentru că în meciurile trecute am primit multe goluri. Nu era în regulă deloc. Echipa s-a mişcat destul de bine, în special pe fază defensivă.

Adams a jucat foarte bine. Nu este uşor să joci împotriva unei echipe cum este Universitatea Craiova, care are calitate fantastică, mai ales pe faza de atac”, a spus Liviu Ciobotariu, după U Craiova - Botoşani 0-0.

 

Afla mai multe despre: superligabotoşanicraiovaliviu ciobotariu 

viewscnt
Articole similare