Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Botoşani-CFR 2-1! Moldovenii iau toate cele trei puncte şi îl mulţumesc pe Valeriu Iftimie: ”Cred că ne gândim la playoff”

Botoşani-CFR 2-1! Moldovenii iau toate cele trei puncte şi îl mulţumesc pe Valeriu Iftimie: ”Cred că ne gândim la playoff”

FC Botoșani

Comentarii

Botoşani a reuşit să o învingă pe CFR, cu scorul de 2-1, în această seară. Moldovenii au reuşit să revină după ce au fost conduşi, din începutul meciului. Astfel, trupa lui Marius Croitoru este prima echipă împotriva căreia CFR-ul pierde, în deplasare, în acest sezon. După meci, Valeriu Iftimie a discutat despre jocul echipei sale, dar şi despre starea infernală a gazonului.

”Nu a fost cel mai bun, dar nici nu a fost un teren prost la condiţiile atmosferice pe care le-am avut. Felicitări echipei care s-a ocupat de teren. Să întorci CFR Cluj, să le dai două goluri. Când CFR dă un gol după care...... Eram sigur că dacă avem un teren cât de cât bun jucăm fotbal. Cred că ne gândim la playoff şi nu e rău să ne gândim la playoff. Avem nevoie de încă 9 puncte să fim în playoff. Să baţi campioana care nu a luat bătaie şi să o baţi de o maniera fotbalistică, nu cu un gol norocos....” a concluzionat Iftimie, după meci.

Astfel, Botoşaniul urcă pe locul 5 în Liga 1, la 5 puncte de ocupanta primei poziţii de playout. Şansele echipei de a prinde playoff-ul au crescut exponenţial în ultimele etape. Moldovenii au 5 victorii în ultimele 6 meciuri şi arată ca o formaţie greu de învins.

Afla mai multe despre: valeriu iftimiefc botoşanicfr cluj 

viewscnt
Articole similare