Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bournemouth şi-a dat afară antrenorul, după ce a fost umilită de Liverpool în Premier League, scor 0-9: ”Trebuie să arătăm încredere şi respect reciproc!”

Bournemouth şi-a dat afară antrenorul, după ce a fost umilită de Liverpool în Premier League, scor 0-9: ”Trebuie să arătăm încredere şi respect reciproc!”

Premier League

Comentarii

Clubul Bournemouth a anunţat că l-a demis pe tehnicianul Scott Parker, decizie venită după ce în weekend echipa a fost învinsă cu scorul de 9-0 de Liverpool, în Premier League.

Bournemouth l-a demis pe Scott Parker după eşecul cu 0-9 din meciul cu Liverpool

“Le sunt recunoscător lui Scott şi echipei sale pentru eforturile lor în perioada petrecută la noi. Promovarea în Premier League în sezonul trecut va rămâne mereu în memoria noastră ca unul dintre cele mai sezoane din istoria clubului. 

Totuşi, pentru a progresa ca echipă şi ca club, trebuie să avem o strategie de gestionare durabilă a clubului. Trebuie să arătăm încredere şi respect reciproc. Este abordarea care i-a adus succese clubului recent şi de la care nu ne abatem. Căutarea unui nou antrenor începe imediat”, a declarat Maxim Demin, patronul clubului.

Interimatul pe banca echipei Bournemouth va fi asigurat de Gary O’Neil.

Gestul de mare antrenor al lui Jurgen Klopp, după ce Liverpool a distrus-o pe Bournemouth, scor 9-0. Ce a făcut antrenorul german

Liverpool a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 9-0, echipa Bournemouth, într-un meci din etapa a patra a campionatului Angliei.

Doar de trei ori s-a mai înregistrat un rezultat similar cu cel al Liverpool în istoria Premier League: Manchester United contra Ipswich în 1995 şi contra Saints în 2021 şi Leicester contra Southampton în 2019.

Klopp este recunoscut pentru faptul că se exteriorizează după victoriile lui Liverpool. Antrenorul german sărbătoreşte, de obicei, alături de fani rezultatele pozitive. Totuşi, după scorul umilitor pe care echipa lui i l-a administrat lui Bournemouth, Klopp s-a abţinut de la un asemenea gest. 

Jurgen Klopp a mers la Scott Parker, antrenorul lui Bournemouth, după fluierul final, şi i-a spus mai multe cuvinte pentru a-l consola, potrivit lui Mathew John. Germanul nu a mers nici în faţa suporterilor pentru a sărbători, cum o făcea de obicei. Antrenorul lui Liverpool doar a dat mâna cu jucătorii lui Bournemouth şi cei ai echipei sale. 

Afla mai multe despre: bournemouth-liverpool-premier league 

viewscnt
Articole similare