Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Braithwaite visează cu ochii deschişi! Vrea să fie titular la Barca şi golgheter în LaLiga: "Nimeni nu se antrenează ca mine"

Braithwaite visează cu ochii deschişi! Vrea să fie titular la Barca şi golgheter în LaLiga: "Nimeni nu se antrenează ca mine"

FC Barcelona

Comentarii

Martin Braithwaite (28 de ani) a ajuns în mod surprinzător la Barcelona, însă după ce danezul a văzut cu ce "extratereştri" împarte vestiarul, vrea să profite de orice şansă i se oferă.

Braithwaite vrea să îşi asigure locul de titular în echipa lui Quique Setien şi vrea să devină unul dintre cei mai buni marcatori din LaLiga în tricoul blaugrana. 

"Când joci la Barcelona ţi se oferă atât de multe şanse încât, fără îndoială, mă văd marcând foarte multe goluri şi fiind unul dintre cei mai buni marcatori de la echipă şi din campionat. De asta sunt aici. 

Acum este pauză şi văd asta ca pe un avantaj. Ştiu că nimeni nu se antrenează şi munceşte ca mine. Când voi reveni, voi fi pregătit din punct de vedere psihic şi fizic", a spus danezul pentru o publicaţie din ţara natală. 

El a fost transferat de Barcelona în afara perioadei de mercato, din cauza accidentărilor grave suferite de Luis Suarez şi Ousmane Dembele. 18 milioane a plătit Barca celor de la Leganes pentru transferul lui Braithwaite, care a marcat opt goluri în acest sezon. Pentru Barcelona a jucat doar trei meciuri. 

Afla mai multe despre: braithwaitebarcelona 

viewscnt
Articole similare