You are here:

Bratu a povestit cum a trăit primul derbi în calitate de antrenor: "Sunt leoarcă, m-a luat cu frig!"

Bratu a povestit cum a trăit primul derbi în calitate de antrenor: "Sunt leoarcă, m-a luat cu frig!"

Dinamo București

Comentarii

La 38 de ani, Florin Bratu a avut parte de primul său derbi în calitate de antrenor al lui Dinamo. La final, tânărul tehnician a mărturisit cum a trăit meciul cu FCSB şi a precizat că rezultatul final l-a luat prin surprindere.

"Sunt transpirat, sunt leoarcă, m-a luat cu frig, m-a luat cu frig, însă stau bine emoţional. Acum şi încerc să nu mai simt", au fost primele cuvinte spuse de Florin Bratu, la conferinţa de presă. "E mult mai greu (n.r. - pe bancă decât în teren), pentru că trebuie să gestionezi întreg grupul, să vezi bine jocul. Aici era o problemă, că nici nu mă puteam face auzit de foarte multe ori".

FCSB şi Dinamo au oferit, duminică seară, un derbi memorabil, "câinii roşii" reuşind să revină de trei ori, după ce au fost conduşi. Întrebat ce replică ar fi dat în cazul în care cineva i-ar fi spus înainte de meci că se va termina 3-3, tehnicianul dinamovist a replicat: "Că e nebun! Nu credeam, dar a fost frumos".

În ciuda începutului bun de campionat, Bratu rămâne temperat: "Nu mă gândesc la campionat, obiectivul meu şi al echipei e calificarea în play-off".

Afla mai multe despre: bratudinamofcsb 

viewscnt
Articole similare