You are here:

Bratu îl distruge pe Nistor: "Şi-a dorit foarte mult să plece la Steaua. Zi de zi, vorbeşte numai de zeci de mii de euro". Antrenorul lui Dinamo, aşa cum nu l-ai văzut niciodată

Bratu îl distruge pe Nistor: "Şi-a dorit foarte mult să plece la Steaua. Zi de zi, vorbeşte numai de zeci de mii de euro". Antrenorul lui Dinamo, aşa cum nu l-ai văzut niciodată

Dinamo București

Comentarii

Antrenorul echipei Dinamo, Florin Bratu, a avut un discurs foarte dur după înfrângerea cu Politehnica Iaşi şi a vorbit în special despre Dan Nistor, căruia i-a reproşat atitudinea avută din momentul ofertei primite de la FCSB şi până în prezent.

Tehnicianul dinamovist a dezvăluit că Dan Nistor, pe care l-a schimbat la pauza întâlnirii de la Iaşi, şi-a dorit să plece la marea rivală.

"Nu am avut de gând să-l las în afara primului 11, dar am decis să-l scot, pentru că l-am văzut că nu are niciun fel de realizare şi sunt extrem de supărat, pentru că acest băiat şi-a bătut joc de munca mea. Din reacţiile pe care le-a avut cu acea ofertă de la Steaua, practic a destabilizat tot lotul. El a venit la mine în birou şi mi-a cerut să plece. Şi-a dorit foarte mult să plece la Steaua.

A spus că pentru el este o oportunitate imensă să câştige 15.000 pe lună şi 100.000 la semnătură.

Din momentul acela, a fost foarte greu, pentru că zi de zi, el a fost supărat că nu a plecat, zi de zi vorbeşte numai de zeci de mii de euro, de case, de vile, de piscine, cu nişte jucători pe lângă el gen Moldoveanu, Ricardo Grigore, Sorescu, Popa, care câştigă câteva mii de euro. Le spală creierii acestor băieţi. La un moment dat se cred şi ei nedreptăţiţi", a declarat Bratu, la Telekom Sport.

Antrenorul în vârstă de 38 de ani a mărturisit că avea informaţii de la Cosmin Contra şi Adrian Mutu privind comportamentul căpitanului lui Dinamo.

"Regret că am ignorat mesajul lui Contra şi al lui Mutu când am venit la Dinamo, acela când mi-au spus să am grijă cu Nistor. Am crezut în el, dar învăţ din greşeli. Am avut discuţii cu el, din păcate nu a reuşit să treacă peste asta. De cinci-şase etape nu se regăseşte, pierde foarte multe mingi, din păcate nu are ambiţie să treacă peste. Şi-a bătut joc de munca mea", a mai spus Bratu.

Bratu a criticat şi decizia lui Dănciulescu de a demisiona din funcţia de director general chiar în ziua meciului cu Poli Iaşi: "Nu am ştiut, astăzi am aflat, dar este una total neinspirată. Să anunţi un grup de jucători, înainte cu câteva ore de joc, că pleci".

În final, Bratu a precizat că urmează să discute cu conducerea clubului despre ce urmează.

"Acum încerc să-mi găsesc un echilibru, sunt foarte supărat pe ce s-a întâmplat şi vom vedea ce se va întâmpla zilele viitoare. Din păcate, din nou taxaţi. Am încercat foarte multe formule, acolo în zona centrală, în zona defensivă. Nu am reuşit să găsim un echilibru, pentru că s-au întâmplat destul de multe lucrurui. Am crezut că astăzi este un moment în care Nistor, căpitan la Dinamo, poate trage echipa după el. Din păcate, nu reuşeşte şi asta mă deranjează cel mai mult.

Nu cedăm şi încercăm să găsim soluţii. Vom vedea ce se va întâmpla zilele viitoare. Sunt angajat al clubului, aşa că e normal să avem şi discuţii cu conducerea. Sunt foarte furios şi mi-e greu să dau un răspuns coerent", a încheiat tehnicianul lui Dinamo.

Formaţia Dinamo a fost învinsă, vineri seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, de echipa CSM Politehnica Iaşi, într-un meci din etapa a noua a Ligii 1. Golul a fost marcat de Dylan Flores, în minutul 38.

Afla mai multe despre: bratufuriosnistor 

viewscnt
Articole similare