You are here:

Bratu nu se uită înapoi, înaintea duelului cu Niculescu: "Suntem amici, nu prieteni foarte buni. E problema lui cum se va descurca"

Bratu nu se uită înapoi, înaintea duelului cu Niculescu: "Suntem amici, nu prieteni foarte buni. E problema lui cum se va descurca"

Dinamo București

Comentarii

Antrenorul echipei Dinamo, Florin Bratu, a mărturisit, joi, că a rămas în relaţii bune cu fostul său coleg Claudiu Niculescu, dar a precizat că nu-l interesează dacă o victorie a formaţiei sale în partida de vineri ar însemna demiterea acestuia de la FC Voluntari.

"Am fost colegi câţiva ani la Dinamo, ne-am simţit bine când am jucat împreună, dar acum suntem la echipe diferite, fiecare îşi doreşte să câştige, iar mâine va fi un meci aprig. (n.r. - întrebat dacă se gândeşte la faptul că o victorie a lui Dinamo ar însemna plecarea lui Niculescu de la Voluntari) Eu mă gândesc doar la echipa mea. Claudiu ştie ce are de făcut, e un antrenor cu experienţă. Este problema lui cum se va descurca, pe mine mă interesează doar de echipa mea. Suntem amici, nu prieteni foarte buni, dar când ne vedem, ne luăm în braţe", a spus Bratu, într-o conferinţă de presă.

Tehnicianul în vârstă de 38 de ani s-a referit şi la situaţia lui Gabriel Torje, despre care a spus că a făcut progrese în ceea ce priveşte pregătirea fizică, dar a recunoscut că "se poate şi mai bine".

Florin Bratu nu va avea la dispoziţie trei jucători pentru meciul de vineri seară: "Am absenţe. Brănescu, pe care îl ştiţi, s-a operat şi va lipsi, Liviu Gheorghe, şi el accidentat, şi Corbu, care a făcut întindere musculară".

Înaintea acestei partide, Dinamo conduce ierarhia play-out-ului, cu 29 de puncte, în timp ce Voluntari ocupă locul 3, cu 18 puncte, la doar două puncte de zona retrogradării.

Meciul FC Voluntari - Dinamo se va disputa, vineri, de la 20:45, pe arena "Anghel Iordănescu", în etapa a cincea a play-out-ului Ligii 1. Partida va putea fi urmărită în direct la Telekom Sport 1, iar cele mai importante faze se vor regăsi, în timp real, şi pe site-ul telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: bratuniculescudinamo 

viewscnt
Articole similare