Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Bravo lor, felicitări!". FCSB şi CFR Cluj în Conference League, urmărite de Marius Croitoru. Ce echipă a dezamăgit: "O surpriză neplăcută"

"Bravo lor, felicitări!". FCSB şi CFR Cluj în Conference League, urmărite de Marius Croitoru. Ce echipă a dezamăgit: "O surpriză neplăcută"

FCSB

Comentarii

Antrenorul lui U Craiova 1948, Marius Croitoru, a comentat rezultatele înregistrate de FCSB şi CFR Cluj în prima etapă a grupelor Conference League.

Marius Croitoru, despre FCSB şi CFR Cluj în Conference League

În primul meci al echipelor româneşti, CFR Cluj a încheiat la egalitate joi seara la Pristina, scor 1-1, cu echipa FC Ballkani, în primul ei joc din grupa G a Conference League. Apoi, FCSB a pierdut joi seara la Londra, scor 1-3, primul meci din grupele Conference League, cu echipa engleză West Ham United.

Echipa antrenată de Nicolae Dică a fost lăudată de Marius Croitoru pentru felul în care a arătat până în repriza secundă, când "ciocănarii" s-au dezlănţuit şi au revenit şi cu ajutorul unui penalty controversat. 

„FCSB a fost 70 de minute la nivelul echipei de pe locul şapte de anul trecut din Premier League, cel mai puternic campionat din lume. Bravo lor, felicitări! Din păcate, finalul nu a fost cel aşteptat. A fost o bucurie pentru cei care au privit meciul, pentru cei care iubesc fotbalul şi pentru România.

Au fost mulţi români în tribune şi cred că s-au simţit mândri. Au făcut un meci bun, chiar dacă au pierdut. Felicitări pentru tot ce s-a întâmplat ieri seară. Ce am văzut la FCSB mi-a produs o bucurie.

Nu ştiu dacă a fost penalty. Este un contact, dar eu, dacă eram arbitru, nu dădeam, dar probabil sunt român şi din cauza asta spun acest lucru”, a spus Marius Croitoru în cadrul unei conferinţe de presă. 

Marius Croitoru a comentat şi remiza lui Dan Petrescu din Kosovo. 

„Dacă stăm să comparăm nivelul, e clar că e o surpriză frumoasă pentru Kosovo. E campioana României contra campioanei din Kosovo, nu există termen de comparaţie. Nu am văzut meciul şi nu aş putea să mă pronunţ, dar din prisma rezultatului, este o surpriză neplăcută pentru noi”, a mai spus antrenorul lui U Craiova 1948. 

 

 

Afla mai multe despre: marius croitorufcsbcfr cluj 

viewscnt
Articole similare