Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Brazilianul dorit de CFR Cluj, aproape de o altă echipă puternică din Liga 1! I-au dat contractul. Lovitura primită de Dan Petrescu

Brazilianul dorit de CFR Cluj, aproape de o altă echipă puternică din Liga 1! I-au dat contractul. Lovitura primită de Dan Petrescu

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj poate rata un transfer plănuit pentru perioada de mercato din iarnă. Dan Petrescu îşi doreşte mai multe variante în atacul echipei campioane şi s-a arătat interesat de Roger, de la UTA Arad. Totuşi, brazilianul poate semna un nou contract, în scurt timp.

Dan Petrescu s-a plâns în mai multe rânduri de soluţiile pe care le are în atac. Denis Alibec e ieşit din formă, Billel Omrani se accidentează constant, iar Gabriel Debeljuh a fost readus la prima echipă, deşi a fost retrogradat de "Bursuc" la echipa secundă. Ardelenii caută variante şi s-au orientat spre unul dintre străinii care au confirmat în Liga 1. 

Roger poate semna cu UTA după ce a primit oferta. CFR Cluj, pe cale să-l rateze pe brazilian

În ultimele săptămâni, au apărut mai multe informaţii despre posibila trecere a lui Roger, de la UTA Arad, la CFR Cluj. Chiar Dan Petrescu a rămas impresionat după meciul direct şi a fost de acord ca liderii din Liga 1 să meargă pe pista transferului atacantului. 

Totuşi, UTA Arad s-a pregătit din timp pentru următoarea perioadă, mai ales că atacantul de 25 de ani rămâne fără contract în vara anului următor şi poate semna cu o altă echipă odată intrat în ultimele şase luni de contract. 

Aradon.ro anunţă că echipa din Arad nu a primit nicio ofertă oficială pentru brazilian, aspect care a fost confirmat şi de Laszlo Balint, în cadrul unei conferinţe de presă. Totuşi, antrenorul a anunţat că nu blochează jucătorii din lot, în cazul în care vor avea posibilitatea de a se transfera şi dacă toate părţile vor ajunge la un acord. 

CFR Cluj ar fi fost dispusă să ofere 200.000 de euro pentru jucătorul venit de la Riga, cu care a cucerit două titluri în Letonia, dar suma nu e pe placul şefilor de la UTA. 

Sursa citată anunţă că situaţia e în favoarea echipei de pe "Francisc Neuman", în acest moment. 

Actuala echipă a lui Roger i-a făcut o ofertă clară atacantului, din urmă cu câteva săptămâni, pentru prelungirea contractului, iar statutul pe care jucătorul îl are la UTA Arad l-ar putea face să semneze.

De altfel, UTA Arad le-a propus prelungirea mai multor componenţi importanţi ai lotului, semn că echipa speră să-şi păstreze vedetele şi să se califice în play-off. 

"Ajutor" pentru naţionala Turciei. Personajul din România care insistă ca tânărul să joace pentru turci: "Va fi precum Hagi"

 

Afla mai multe despre: roger uta aradcfr clujdan petrescu cfr clujdan petrescu roger 

viewscnt
Articole similare