Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Brazilianul Ronaldo a ales favoritele la câştigarea Champions League. Cine este alesul său la Balonul de Aur

Brazilianul Ronaldo a ales favoritele la câştigarea Champions League. Cine este alesul său la Balonul de Aur
Comentarii

Fostul star de la Real Madrid şi Barcelona a vorbit despre mai multe subiecte din fotbalul mondial.

Brazilianul Ronaldo a ales favoritele la câştigarea Champions League. Cine este alesul său la Balonul de Aur

Brazilianul a discutat despre Champions League, Serie A şi Balonul de Aur. Ronaldo este în prezent preşedinte la clubul Real Valladolid, care evoluează în al doilea eşalon al fotbalului spaniol.

În 1996, Ronaldo era transferat de Barcelona de la PSV Eindhoven. El a jucat pentru catalani timp de două sezoane. Totuşi, în momentul când a trebuit să îşi prelungească înţelegerea, brazilianul a dezvăluit că totul a picat şi că este liber să se transfere la un alt club. 

”Ca şi preşedinte, trebuie să faci multe lucruri importante. Din fericire, pe timpul carierei mele de jucător, am avut mulţi oameni de la care am avut ce învăţa, precum Moratti, care a fost ca un tată pentru mine, sau Florentino Perez, persoana care a reinventat fotbalul cu era 'galacticilor'.

Am avut o înţelegere cu Barcelona pentru a-mi prelungi contractul, dar după 4 zile m-a sunat preşedintele şi mi-a zis că nu se mai poate face şi că pot negocia cu alte cluburi. Inter a fost cea mai rapidă şi mi-a plătit clauza de reziliere.

Serie A era la acel moment cel mai puternic campionat din lume. Cursa pentru titlu în Italia este fascinantă în acest sezon. Cred că Inter joacă cel mai bine şi sper că o să câştige”, a spus Ronaldo, conform Football-Italia.

De asemenea, Ronaldo o consideră favorită la câştigarea Ligii Campionilor pe fosta lui echipă, Real Madrid. Brazilianul crede că francezul Karim Benzema va câştiga Balonul de Aur. 

”Cât despre Champions League, pot spune că Real Madrid este favorită. Nu sunt neapărat într-o formă grozavă, dar cunosc foarte bine competiţia şi Ancelotti este unul dintre cei mai buni antrenori ai lumii. Karim Benzema merită Balonul de Aur. O spun de mulţi ani şi chiar am fost criticat pentru asta, dar eu cred că el chiar merită trofeul”, a mai spus Ronaldo.

Afla mai multe despre: ronaldo-ucl-balonul de aur 

viewscnt
Articole similare