Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | 10 milioane € pentru transferul lui Moruţan! Scenariu incredibil: cine vrea să-l cumpere

BREAKING | 10 milioane € pentru transferul lui Moruţan! Scenariu incredibil: cine vrea să-l cumpere

Fotbal

Comentarii

Olimpiu Moruţan (24 de ani) îşi continuă procesul de maturitate profesională, iar acest lucru se vede de la meci la meci, unde reuşitele sale sunt tot mai numeroase.

Fostul mijlocaş de la U Cluj, FC Botoşani şi FCSB s-a întors la Galatasaray, de la Pisa, mai puternic ca niciodată, iar antrenorul Okan Buruk a ales să-l includă în planurile sale pentru următorul sezon.

  • Nu acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu Alexandru Cicâldău, cel care a fost anunţat că trebuie să-şi altă echipă, în această vară.

Pleacă Olimpiu Moruţan de la Galatasaray?

Olimpiu Moruţan a fost păstrat de Okan Buruk în ultimul stagiu de pregătire înaintea startului de sezon, iar evoluţiile sale au fost unul dintre cele mai bune.

Cu toate acestea, nu este exclusă posibilitatea ca, totuşi, Olimpiu Moruţan să fie vândut în această vară.

Okan Buruk nu ar vrea să-l cedeze pe fotbalistul român, dorit cu insistenţă de mai multe formaţii din Turcia, însă când vine o ofertă de 10 milioane de euro, planurile se pot schimba rapid.

Jurnaliştii italieni de la ”tuttomercatoweb.com” anunţă că Olimpiu Moruţan are şanse minime să se întoarcă la Pisa, chiar dacă clubul italian nu a renunţat niciodată la această variantă.

Pe lângă faptul că este foarte apreciat de Okan Buruk, un alt impediment a apărut în calea Pisei: o ofertă care s-ar ridica la 10 milioane de euro pentru Olimpiu Moruţan, cu un salariu uriaş, în comparaţie cu ce poate oferi formaţia din Serie B.

Mai exact, Fondul Suveran al Arabiei Saudite (Fondul de Investiţii Publice - PIF) este gata să ofere 10 milioane în schimbul lui Olimpiu Moruţan, apoi fotbalistul să fie direcţionat către o echipă din campionat, una dintre Al-Ahli, Al-Ittihad, Al-Nasr şi Al-Hilal.

  • PIF deţine 75% din acţiunile celor patru formaţii.

Sursa citată anunţ că propunerea este una foarte atractivă pentru Galatasaray, dar antrenorul Okan Buruk va fi cel care va avea ultimul cuvânt. 

Afla mai multe despre: fondul suveran al arabiei sauditeolimpiu morutangalatasaray 

viewscnt
Articole similare