Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | 2020 anul împăcării între Gigi Becali şi Armată? ”Din punctul meu de vedere, lucrurile sunt rezolvate!”

BREAKING | 2020 anul împăcării între Gigi Becali şi Armată? ”Din punctul meu de vedere, lucrurile sunt rezolvate!”

FCSB

Comentarii

În cadrul unei conferinţe de presă, patronul FCSB-ului, Gigi Becali a vorbit şi despre conflictul pe care îl are cu Armata.

”FCSB e Steaua” în opinia lui Gigi Becali, care a explicat într-o conferinţă de presă susţinută marţi că din punctul său de vedere, negocierile cu Armata nu vor avea loc. ”Din punctul meu de vedere, lucrurile sunt rezolvate cu Armata. Avem o problemă de gândire, la nivel de stat. Mă refer la oamenii care sunt la nivel de conducere. Uite, Mititelu s-a dus la UEFA şi i-au spus că continuitatea egal palmares, fără să mai zică un judecător ceva” a explicat Gigi Becali, pe marginea conflictului dintre FCSB şi MaPN.

Gigi Becali respinge ideea unei împăcări cu Florin Talpan şi MaPN: ”Noi stăm după Talpan. Ce împăcare? Nu am cum să mă împac cu oamenii răi. Acolo e multă ură, multă răutate. FCSB e Steaua! Iar numele şi emblema sunt mai frumoase. Suporterii sunt 40% la noi. Eu nu mă cert cu galeria, că eu vreau pace” a mai spus Gigi Becali, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute marţi, la Palatul său din Aleea Alexandru.

Becali face referire la cel mai recent sondaj care arată că FCSB este echipa cu cei mai mulţti suporteri din România.

Scandalul dintre FCSB şi Steaua i-a scindat pe suporteri, care au fost prinşi la mijloc. Cei mai mulţi dintre fanii roş-albaştrilor au rămas alături de echipa lui Gigi Becali, în timp ce Steaua e abia pe locul cinci în TOP-ul preferinţelor.

Ce echipe din România au cei mai mulţi suporteri: FCSB-ul lui Gigi Becali este lider

Sondajul a fost făcut de o companie cu o reputaţie solidă în cercetarea de piaţă:

1 FCSB - 41 %
2 Dinamo - 14 %
3 U Craiova - 8.8 %
4 CFR Cluj - 7.4 %
5 Steaua 4.8 %
6 Rapid - 4.7 %
7 Poli Iaşi - 2.8%
8 Petrolul - 2.2 %
9 Viitorul - 2%
10 FC Argeş - 2 %
11 U Cluj - 1.8 %
12 ASU Poli Timişoara - 1.4 %
13 FC U Craiova 1948 - 1.2 %

În iulie, CSA Steaua a câştigat procesul pentru palmares cu FC FCSB, clubul care aparţine lui Gigi Becali! Tribunalul Bucureşti a stabilit că palmaresul Steaua aparţine CSA Steaua din 1947 – 2003.

CSA Steaua şi-a reînfiinţat în 2017 secţia de fotbal, iar echipa a fost înscrisă în Liga a 4-a Bucureşti. Cu Marius Lăcătuş manager în această perioară, echipa şi-a ratat de fiecare dată obiectivul, acela de a câştiga campionatul şi de a promova în Liga a 3-a. Anul trecut s-a clasat pe locul 2, în spatele Rapidului, iar în acest an a terminat pe aceeaşi poziţie, în spatele celor de la Carmen.

Afla mai multe despre: gigi becaliarmatatalpancsa steaua 

viewscnt
Articole similare