You are here:

BREAKING | 30 de milioane de euro pentru Moruţan. Gigi Becali aruncă bomba: "M-au sunat din Premier League"

BREAKING | 30 de milioane de euro pentru Moruţan. Gigi Becali aruncă bomba: "M-au sunat din Premier League"

Superliga

Comentarii

Gigi Becali susprinde şi spune că a avut o ofertă de 30 de milioane de euro pentru Olimpiu Moruţan, din Premier League, dar a refuzat să-l vândă.

Patronul FCSB are un nou ”client” pe care-l promovează intens, deşi în acest sezon a jucat puţine partide. Gigi Becali face o afirmaţie fantasmagorică şi susţine că a avut o ofertă de 30 de milioane de euro din Premier League. Culmea, spune că a refuzat-o. Apoi, că echipa respectivă n-ar plăti 30 de milioane de euro:

”M-a sunat că nu ştiu ce, nu ştiu cum, că Guardiola... Băi, am zis, nu-l vând pe Moruţan acum. Şi ce, îmi dau 30 de milioane de euro? Ei au zis că mi-ar da, n-ar fi problemă, dar trebuie să-l mai vadă. Problema ei că nici ei nu dau 30 de milioane, nici eu nu-l dau. Acum face 3 milioane. Dar el, geniul lui, picioarele lui valorează 100 de milioane. Moruţan o să fie de talia aia, Real Madrid, Barcelona, City. Normal că prima ligă din Anglia. Mi-au zis că vor să negocieze de la 30 de milioane, dar trebuie să-l mai vadă. O să creadă lumea că sunt nebun, dar eu vorbesc cu ei. Dar nu dă nimeni 30 de milioane. Eu asta comentez, de ce? Pentru că aşa vreau. Asta vreau, 30 de milioane de euro”, a declarat Gigi Becali.

Afla mai multe despre: gigi becali,  

viewscnt
Articole similare