Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | 4 jucători, OUT de la Rapid! Şucu şi-a pierdut răbdarea şi i-a pus pe lista de transferuri

BREAKING | 4 jucători, OUT de la Rapid! Şucu şi-a pierdut răbdarea şi i-a pus pe lista de transferuri

Rapid

Comentarii

Rapid are parte de un start dezamăgitor de sezon, chiar în anul în care şi-a setat obiectivul de a cuceri titlul în Superligă.

BREAKING | 4 jucători, OUT de la Rapid! Şucu şi-a pierdut răbdarea şi i-a pus pe lista de transferuri

După înfrângerea cu Petrolul, Dan Şucu şi oamenii din staff au fost nevoiţi să vină cu câteva soluţii rapide, iar una dintre ele este renunţarea la anumiţi fotbalişti care încasează salarii bune, dar care nu ajută echipă, anunţă GSP.

Concret, Florin Ştefan, Ştefan Pănoiu, Valentin Costache şi Alex Ioniţă sunt fotbaliştii de care giuleştenii vor să scape cât mai repede posibil. După transferul lui Andrei Borza, Florin Ştefan şi-a pierdut şi statutul de rezervă. De asemenea, îndeplinind regula jucătorului U21, Borza l-a trecut indirect şi pe Ştefan Pănoiu pe lista neagră.

Cât despre Valentin Costache şi Alex Ioniţă, aceştia şi-au pierdut statutul de titulari, iar Cristiano Bergodi nu mai ia în calcul să apeleze la serviciile lor, astfel că au fost şi ei trecuţi pe lista de transferuri.

Dan Alexa se pune contra curentului: ”Rapid se poate bate la titlu. Bergodi, un antrenor meseriaş. Două victorii la rând şi vor fi greu de oprit”

Dan Alexa (43 de ani) a avut cuvinte mari pentru Rapid şi antrenorul Cristiano Bergodi (58 de ani), cărora le-a luat apărarea în această perioadă agitată din Giuleşti.

Tehnicianul italian a fost apărat de Dan Alexa, fost jucător şi antrenor la Rapid. Acesta îl consideră pe Bergodi un antrenor ”meseriaş”.

Totodată, Dan Alexa este de părere că Rapid a avut o campanie de achiziţii excelentă, una în care cireaşa de pe tort este Andrei Borza, adus de la campioana Farul.

Mai mult, Alexa este convins că trupa giuleşteană are tot ce-i trebuie pentru a se bate în acest sezon la campionat: antrenor, suporteri, transferuri.

”Poate sună optimist, dar eu cred că Rapid se poate bate la titlu. Campania de achiziţii a fost una importantă, lucrurile s-au mişcat bine în mercato.

Cristiano Bergodi este un antrenor meseriaş, publicul este la fel de pasional ca întotdeauna, cred că rezultatele nu vor întârzia să apară.

Deocamdată, jocul a fost mai bun decât punctajul pe care l-au obţinut, dar în momentul în care vor reuşi să lege două victorii la rând vor fi greu de oprit”, a declarat Dan Alexa, conform Playsport.

Afla mai multe despre: rapiddan sucusuperliga 

viewscnt
Articole similare