You are here:

BREAKING | A lipsit de la meciul de retragere al ”Generaţiei de Aur” şi l-a distrus pe Gică Popescu: ”Este un nesimţit”

BREAKING | A lipsit de la meciul de retragere al ”Generaţiei de Aur” şi l-a distrus pe Gică Popescu: ”Este un nesimţit”

Superliga

Comentarii

Adrian Porumboiu a folost cuvinte foarte dure la adresa lui Gică Popescu, organizatorul meciului de retragere al ”Generaţiei de Aur”.

Fostul mare arbitru s-a declarat dezamăgit de faptul că nu a mai fost invitat la partida pe care ”Generaţia de Aur” a disputat-o pe Arena Naţională împotriva reprezentativei ”All Stars”, deşi, iniţial, după spusele sale, trebuia să oficieze actul secund al meciului.

Ionel Ganea nu este singurul care l-a făcut praf pe Gică Popescu! Un personaj important l-a distrus pe ”Baci”: ”Este un nesimţit”

Porumboiu l-a numit ”nesimţit” pe fostul căpitan al Barcelonei şi nu l-a menajat nici pe Cristi Balaj, cel care l-a înlocuit la centru pentru actul secund al meciului.

”Gică Popescu este un nesimţit! Iniţial, m-a sunat Crăciunescu să vin. Era vorba să arbitrăm câte o repriză. Am zis bine: Eu arbitrez prima repriză, Crăciunescu pe a doua. Se putea şi invers. Apoi, nu ştiu ce s-a întâmplat, că n-am mai fost invitat.

Gică Popescu a fost un fotbalist imens, dar ca om e un nesimţit! Să nu uite că eu am fost un domn cu el, l-am ajutat cu ceva în 2012. După meciul de retragere al Generaţiei de Aur, am vorbit cu Popescu printr-un schimb de mesaje, el spunea că n-a mai vrut Crăciunescu ca eu să vin.

Recunoştinţa e cea mai grea povară. Balaj era UTC-ist când jucau fotbaliştii din Generaţia de Aur, era la început în arbitraj”, a spus Adrian Porumboiu, conform Sportpesurse.ro.

Afla mai multe despre: ”generaţia de aur”adrian porumboiugică popescu 

viewscnt
Articole similare