You are here:

BREAKING | "A semnat". Prima mutare făcută de FCSB după calificarea în Europa League! MM Stoica a făcut anunţul

BREAKING | "A semnat". Prima mutare făcută de FCSB după calificarea în Europa League! MM Stoica a făcut anunţul

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica (59 de ani) a anunţat, vineri seara, prima mutare făcută de FCSB după calificarea în faza principală a Europa League.

FCSB a acces în Europa League după o pauză de şase ani, iar acum caută întăriri pentru echipă, însă prima mutare de după calificare a făcut-o în interiorul lotului pe care îl are acum la dispoziţie. Mihai Stoica a confirmat mutarea.

Gigi Becali i-a mărit salariu lui Valentin Creţu. Mihai Stoica: "Merită"

Este vorba despre mărirea salariului lui Valentin Creţu (35 de ani), fundaşul dreapta al echipei care are evoluţii excelente în ultimele sezoane. Deşi a fost, de două ori, la un pas să plece de la FCSB, Vali Creţu a rămas în continuare şi a primit acum o mărire de salariu.

MM Stoica l-a lăudat pe fundaşul dreapta pentru modul în care a început să evolueze de ceva vreme şi a spus că el merită cu prisosinţă banii pe care îi câştigă în momentul de faţă. "Un fundaş dreapta care astăzi a semnat un contract cu noi este Valentin Creţu, a semnat o mărire de capital. I s-a mărit salariul substanţial, merită cu prisosinţă.

A făcut un meci foarte bun ieri, nu a fost singurul meci complicat foarte bun făcut. Are nişte aparţii în zona centrală pe care nu le-a avut niciodată în toată cariera lui, îl ştiu de mic. Mă bucur foarte mult că astăzi a semnat, contract în derulare, eu cred că în vară vom continua. Nu pare să piardă din energie deloc"
, a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

  • 200.000 de euro este cota de piaţă a lui Valentin Creţu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsbvalentin cretucontractsalariu maritmihai stoicagigi becali 

viewscnt
Articole similare