Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | "Acord". Benzema a semnat, "pachet" cu un alt jucător de la Real Madrid!

BREAKING | "Acord". Benzema a semnat, "pachet" cu un alt jucător de la Real Madrid!
Comentarii

Florentino Perez acţionează în linişte. Doi "jucători fundamentali", Karim Benzema (35 de ani) şi Luka Modric (37 de ani) şi-au prelungit contractele cu Real Madrid. Anunţul oficial lipseşte, încă, dar presa din Spania susţine că totul e în regulă în ceea ce priveşte acordul părţilor pentru prelungire.

Karim Benzema şi Luka Modric şi-au prelungit contractele cu Real Madrid. Deşi anunţul oficial lipseşte, încă, cei doi jucători au viitorul fotbalistic legat de Madrid. Florentino Perez, preşedintele de pe "Santiago Bernabeu", s-a asigurat de acest lucru.

BREAKING | "Acord". Benzema a semnat, "pachet" cu un alt jucător de la Real Madrid!

Real Madrid se va baza, în continuare, pe serviciile lui Karim Benzema şi Luka Modric, doi dintre veteranii echipei de pe "Santiago Bernabeu". Potrivit site-ului site-ului fichajes.net, care citează Defensa Central, Real Madrid şi-a asigurat serviciile celor doi "jucători fundamentali".

În ceea ce-l priveşte, Balonul de Aur Karim Benzema şi-a dat de mult acordul pentru prelungirea contractului cu Real Madrid şi "cochetează" cu ideea de a se retrage de pe "Santiago Bernabeu". Mai departe, se pare că şi Realul, în ciuda vârstei, crede în continuare în Benzema, deşi îi caută o dublură pe post.

"Nu există nicio problemă în a semna un nou contract", scrie sursa citată, în privinţa lui Benzema.

Luka Modric, la rândul său, "e aproape" de a semna un nou contract, pentru încă un sezon la Real Madrid. Ideea lui Florentino Perez e ca Modric să fie mentorul lui Jude Bellingham, care este dorit pe "Santiago Bernabeu" în 2023. Mai mult, se pare că Luka Modric e antrenorul din teren şi, deşi are 37 de ani, arată încă un nivel foarte bun de joc.

Afla mai multe despre: florentino perezkarim benzemaluka modriccontracte 

viewscnt
Articole similare