You are here:

BREAKING | "Acord". Dennis Man a spus "da" şi semnează! Două milioane de euro salariu

BREAKING | "Acord". Dennis Man a spus "da" şi semnează! Două milioane de euro salariu

Echipa națională

Comentarii

Cu viitorul incert, având în vedere situaţia contractuală, Dennis Man (25 de ani) şi-a dat acordul şi urmează să semneze.

Dennis Man este unul dintre fotbaliştii români care au atras atenţia cu prestaţiile de la EURO 2024, în tricoul naţionalei României. De numele său au fost "legate" mai multe zvonuri cu privire la un transfer, dar se pare că situaţia s-a lămurit.

Dennis Man îşi prelungeşte contractul cu Parma. Şi-a dat acordul să semneze!

Concret, Dennis Man şi-a dat acordul să semneze prelungirea contractului cu Parma, chiar în cantonamentul echipei naţionale a României, scrie gsp.ro. Fotbalistul român a avut parte de un sezon excelent, cel trecut, la Parma, echipă cu care a promovat în Serie A.

Man a acceptat oferta de prelungire a contractului făcută de Parma, iar în noul contract va avea un salariu impresionant: două milioane de euro pe sezon, pentru următorii trei ani, mai scrie sursa citată.

Dennis Man a avut parte de un sezon excelent la Parma, în Serie B: a marcat de 13 ori şi a pasat decisiv de şapte ori, în 35 de meciuri!

  • 9 - nouă milioane de euro este cota de piaţă a lui Dennis Man în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

 

Afla mai multe despre: dennis mancontractparmaprelungireeuro 2024romaniaserie a 

viewscnt
Articole similare