Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING Acord pentru transferul lui George Puşcaş! Vârful naţionalei dă lovitura carierei şi semnează cu un gigant

BREAKING Acord pentru transferul lui George Puşcaş! Vârful naţionalei dă lovitura carierei şi semnează cu un gigant

Stranieri

Comentarii

George Puşcaş ar putea pleca din Anglia, în Turcia, la Fenerbahce. Turcii au anunţat de acum două luni un acord de principiu, iar discuţiile par că au redevenit actuale tinând cont de conjunctura favorabilă

Gigantul din Turcia aproape că a bătut palma cu Lazio pentru transferul kosovarului Vedat Muriqi, fotbalist care în ultimele două sezoane a marcat 45 de goluri. 

Conform turcilor de la Fotomac, transferul vârfului kosovar este aproape perfectat, astfel că Fener vrea să-i aducă un înlocuitor. Primul pe listă era Ikheanacho de la Leicester, dar Fener nu-i poate acoperi salariul vârfului nigerian, care se ridică la 7 milioane de euro. Astfel, Puşcaş ar fi devenit principala ţintă pentru gruparea preluată de Erol Burut, care mai este interesată de un alt fotbalist crescut de Inter Milano, Davide Santon.

Fenerbahce este interesată de George Puşcaş încă de vara trecută, iar de-a lungul ultimelor luni presa din Turcia a scris des despre posibilul transfer al internaţionalului român. Acum, turcii susţin că transferul lui George Puşcaş se poate face în viitorul apropiat.

Recent, publicaţia turcă Yeni Akit Gazetsi anunţa că ”Fenerbahce a obţinut un acord de principiu pentru transferul lui George Puşcaş”, iar conducerea clubului ar fi pus totul la punct, pentru a perfecta mutarea, odată cu deschiderea perioadei de transferuri.

Informaţia, pare că se potriveşte. Site-ul britanic footballleagueworld.co.uk scrie că Reading vrea să îl vândă pe George Puşcaş din cauza problemelor financiare provocate de pandemia de coronavirus. Liam Moore şi Yakou Meite se află în aceeaşi situaţie, conform sursei citate.

"Sunt îngrijorat, deoarece s-a investit foarte mult în jucători, iar acest lucru a cauzat o problemă, prin modul în care respectăm regulile pentru profit şi sustenabilitatea, iar singura cale de a ne redresa este vânzarea de jucători. Patronul a investit sume apreciabile, a insistat să aducă anumiţi jucători, i-a susţinut, însă acum este nevoie de o schimbare.", spunea directorul executiv al clubului, Nigel Howe, cu aproximativ două luni în urmă.

George Puşcaş a reuşit să înscrie 14 goluri şi să le ofere colegilor săi de la Reading trei pase de gol, în 42 de meciuri, în toate competiţiile. 4,8 milioane de euro este cota de piaţă a vârfului român, în vârstă de 24 de ani, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

  • 5 goluri în 11 selecţii a reuşit să dea Puşcaş în tricoul naţionalei României
  • 30 de milioane de euro este bugetul alocat de clubul Fenerbahce doar secţiei de baschet
  • Mevlut Erdinc, Sayyadmanesh şi Michael Frey ar fi atacanţii cu care s-ar lupta Puşcaş pentru titularizare
  • 28 de titluri de campioană are Fenerbahce în Turcia
     

George Puşcaş, transferul carierei. Românul analizat de presa britanică după primul sezon în Anglia

George Puşcaş este cel mai scump transfer din istoria echipei britanice. Vârful naţionalei României a fost achiziţionat de la Inter pentru 8 milioane de euro.

Jurnaliştii englezi i-au reproşat în ultima vreme că nu este constant şi că a ratat multe ocazii clare de gol, deşi Puşcaş a fost probabil cel mai bun jucător al sezonului pentru Reading:

"Numărul de goluri reuşit nu arată deloc rău pentru primul sezon al lui Puşcaş în fotbalul englez. Transferul atacantului de la Inter Milano, în vara anului trecut, a adus aşteptări mari în rândul fanilor lui Reading. După ce a marcat în Cupa Ligii, contra lui Wycombe, şi a reuşit o dublă împotriva lui Cardiff, acasă, inclusiv o reuşită care candidează pentru golul sezonului, părea că nu mai există nicio limită pentru el.

Totuşi, nu a reuşit să menţină acest nivel din startul sezonului şi a avut probleme în ceea ce priveşte constanţa. A arătat că are calitate în mai multe momente, iar asta s-a demonstrat la sfârşitul lunii noiembrie, când a reuşit un hat-trick superb, în doar cinci minute, contra lui Wigan. Cele şapte goluri din ultimele sale 15 meciuri nu sunt de neglijat, însă aşa cum s-a întâmplat şi în restul sezonului, a oferit o senzaţie de frustrare în timpul jocurilor. Pasele greşite pe care le-a primit, combinate cu finalizarile sale slabe, i-au determinat pe fani să nu fie convinşi în totalitate de cel mai scump transfer din istoria clubului", a scris publicaţia britanică.

  • 4.8 milioane de euro este cota lui George Puşcaş în acest moment
  • 12 goluri a marcat românul în Championship pentru Reading
  • 3 pase decisive are românul în campionat pentru britanici

Afla mai multe despre: george puşcaş 

viewscnt
Articole similare