Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Adam Nemec, dorit la o echipă de top din Superligă, aflată în lupta pentru titlu

BREAKING | Adam Nemec, dorit la o echipă de top din Superligă, aflată în lupta pentru titlu

Fotbal

Comentarii

Atacantul slovac legitimat la FC Voluntari, Adam Nemec (38 de ani), este unul dintre cei mai buni atacanţi străini care au evoluat vreodată în prima ligă a României.

Adam Nemec a ajuns în România la Dinamo, din postura de jucător liber de contract, în toamna lui 2016. După doar două sezoane, a ales să plece în Cipru, la Pafos, însă în vara lui 2020 a decis să se întoarcă din nou în tricoul ”câinilor”.

Cu toate acestea, în vara lui 2021 s-a transferat la FC Voluntari, club pe care îl reprezintă de aproape trei ani.

  • Adam Nemec la Voluntari: 104 meciuri, 23 de goluri şi 9 pase decisive
  • Adam Nemec la Dinamo: 98 de meciuri, 25 de goluri şi 10 pase decisive.

Adam Nemec a fost dorit la FCSB

În vara lui 2022, Adam Nemec a fost ofertat de către FCSB, acolo unde patronul Gigi Becali se afla în căutarea unui atacant de careu.

Atacantul nu a dorit să o ”trădeze” pe FC Voluntari, club alături de care semnase, recent, prelungirea înţelegerii. În acelaşi timp, Nemec nu a dorit să lucreze cu un om atât de efervescent precum Gigi Becali.

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a recunoscut că l-a dorit foarte mult pe Adam Nemec la echipă în trecut, însă jucătorul a refuzat propunerea.

Nemec este un adversar împotriva căruia joci foarte greu. Cum era Bilaşco imbatabil în jocul aerian. `Bilă`, o singură dată îmi amintesc că a avut probleme. Cu Rus, care era la Pandurii, de fusese la Gloria Bistriţa, cu Chibulcutean. N-avea nici el talie, dar dădea. În rest, n-a dat nimeni în Champions League în faţa lui `Bilă`.

Aşa şi cu Nemec. Nu poţi. În a doua a mai câştigat şi Dawa dueluri. Probabil pentru că a obosit şi Nemec. Face 39 de ani. Bun fotbalist. A jucat în naţionala Slovaciei. Bun.

Noi am făcut ofertă pentru el, acum doi ani, dar nu a vrut să vină. E un jucător bun”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Adam Nemec ar fi avut soarta lui Andrea Compagno?

Adam Nemec este un atacant de careu, de calibru, foarte puternic, care se pricepe foarte bine la jocul aerian.

Un stil asemănător cu cel al atacantului italian Andrea Compagno, cel pentru care Gigi Becali a plătit 1.500.000 de euro, dar pe care l-a vândut cu o sumă derizorie, 120.000 de euro, deoarece considera că atacantul încetinea jocul echipei sale.

Afla mai multe despre: adam nemecmihai stoicamarius bilasco 

viewscnt
Articole similare