Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Adrian Mutu, ofertă pentru încă un jucător din Superligă. ”Are o clauză! Vrea să plece”

BREAKING | Adrian Mutu, ofertă pentru încă un jucător din Superligă. ”Are o clauză! Vrea să plece”

Fotbal

Comentarii

CFR Cluj şi Neftchi Baku au oficializat, marţi, transferul brazilianului Yuri Matias la formaţia din Azerbaidjan, însă Adrian Mutu nu se opreşte aici.

După ce s-a vorbit că Adrian Mutu l-ar vrea şi pe Marko Dugandzic la Neftchi Baku, acum a ieşit la iveală interesul pentru un alt fotbalist din Superligă.

Adrian Mutu mai vrea jucători din Superligă

Potrivit informaţiilor oferite de iamsport.ro, Neftchi Baku a trimis o ofertă de transfer pentru fundaşul maghiar Mark Tamas (29 de ani), de la Sepsi Sfântu Gheorghe, însă propunerea a fost refuzată pe loc.

Fotbalistul îşi doreşte foarte multă să plece din Covasna, însă conducerea echipei ţine de preţ.

Tamas vrea să plece în străinătate. Toată ziua vine pe capul nostru că vrea să plece, că nu-i place la noi. Am primit o ofertă chiar de la echipa lui Adrian Mutu. Au oferit 100.000 de euro, o sumă ridicolă.

El nici nu vrea să rămână aici, de două zile ne chinuim cu el, nu vrea să facă antrenamente. A scăzut foarte mult în ochii mei. Dacă fiecare jucător care vrea să plece îl lăsăm ce o să facem? Băgăm juniorii?

Nu suntem la grădiniţă. O să ne gândim foarte bine ce facem, dar nu se poate ca fiecare jucător să facă de capul lui. Fiecare fotbalist are o clauză. El are 200.000 sau 300.000 de euro.

Dacă cineva dă suma asta e liber să plece. Am primit 10.000 de euro din partea unei echipe din Polonia, chiar am început să râdem. Cu el lucrurile nu sunt în regulă”, a declarat Laszlo Dioszegi pentru sursa citată.

Mark Tamas a ajuns la Sepsi în toamna lui 2022, însă nu s-a adaptat aşa cum se aştepta şi îşi cere plecarea de la club.

  • În cariera sa, Tamas a mai evoluat la Videoton, Puskas, Diosgyor (toate din Ungaria) şi Slask Wroclaw (Polonia).
  • Cota sa de piaţă, conform transfermarkt.de, este 500.000 de euro.

Afla mai multe despre: adrian mutumark tamasneftchi 

viewscnt
Articole similare