Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Adrian Mutu, ”tocat” de jurnaliştii azeri. ”Briliantul” e dorit în Superligă! Renunţă la Neftchi?

BREAKING | Adrian Mutu, ”tocat” de jurnaliştii azeri. ”Briliantul” e dorit în Superligă! Renunţă la Neftchi?

Fotbal

Comentarii

Adrian Mutu (44 de ani) pare să aibă zilele numărate în Azerbaidjan, la Neftchi Baku.

Luni seară, Neftchi Baku a pierdut derby-ul cu Qarabag, scor 0-2, în etapa a 17-a din prima ligă a Azerbaidjanului, iar echipa antrenată de Adrian Mutu e acum la 13 puncte de adversara sa, care ocupă poziţia de lider.

Adrian Mutu, ”tocat” de jurnaliştii din Azerbaidjan

Neftchi Baku este pe locul 5 în Azerbaidjan, cu o linie de clasament mai degrabă slabă - 7 victorii, 4 egaluri şi 5 înfrângeri, iar scaunul său se clatină serios.

În plus, la conferinţa de presă de după meciul cu Qarabag, Adrian Mutu a fost supus unui tir tendenţios de întrebări din partea jurnaliştilor prezenţi, menit parcă să-l provoace.

Trei întrebări adresate lui Adrian Mutu la conferinţă: 

  • Întotdeauna spui că meciul a fost dificil. A fost vreun meci uşor pentru Neftchi în acest campionat?
  • În minutul 70 al meciului, (n.r. - la 0-0) te pregăteai să-l introduci pe Hocjat Hagverdi. Neftchi e atât de neputincioasă încă plănuia să treacă la o apărare în cinci oameni din minutul 70?
  • Va mai juca Olanare la Neftchi? Îl ţii în echipă doar din cauza contractului sau din cauza perspectivelor sale promiţătoare?

Potrivit iamsport.ro, Adrian Mutu s-ar putea întoarce în Superligă, acolo unde este dorit de către Neluţu Varga, la CFR Cluj.

Dacă va pleca din Azerbaidjan, ”Briliantul” l-ar putea succede pe Andrea Mandorlini pe banca tehnică, mai ales că şefii din ”Gruia” nu sunt mulţumiţi de parcursul echipei în Superligă, sub conducerea italianului.

Nu sunt fericit. Nu pot să spun că sunt fericit, când pierzi atâtea meciuri, faci egaluri şi te încurci în atâtea situaţii. Nu, nu poţi să fii fericit.

Dar, cugetăm în iarnă şi vom lua decizia în pauza de iarnă. (n.r. dacă s-a luat vreo decizie în privinţa staff-ului tehnic) Acum e linişte, după aceea vedem”, a declarat Neluţu Varga, pentru sursa citată anterior.

Afla mai multe despre: adrian mutuqarabagneftchiazerbaidjan 

viewscnt
Articole similare