Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Alex Cicâldău, OUT de la Galatasaray! Unde va juca în acest sezon mijlocaşul dorit de Universitatea Craiova

BREAKING | Alex Cicâldău, OUT de la Galatasaray! Unde va juca în acest sezon mijlocaşul dorit de Universitatea Craiova

Stranieri

Comentarii

Alex Cicâldău (26 de ani) nu intră în planurile celor de la Galatasaray şi este foarte aproape să semneze cu Konyaspor.

BREAKING | Alex Cicâldău, OUT de la Galatasaray! Unde va juca mijlocaşul dorit de Universitatea Craiova

Alex Cicâldău a revenit în Turcia după împrumutul în Emiratele Arabe Unite, însă nu a reuşit să-l impresioneze pe antrenorul Okan Buruk. Astfel, Galatasaray este decisă să renunţe la serviciile sale şi să-l împrumute din nou. Concret, internaţionalul român e aproape să semneze cu Konyaspor, formaţie din prima liga turcă.

„Negocierile au decurs bine şi mijlocaşul în vârstă de 26 de ani a acceptat să vină la Konyaspor. Mai este de reglat un mic detaliu, la salariu, cu conducerea lui Galatasaray. Konyaspor vrea să definitiveze transferul cât mai curând, mai ales că jucătorul român nu costă nimic”, a scris publicaţia BBN Haber din Konya.

  • 5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Alex Cicâldău, potrivit Transfermarkt.com

Olimpiu Moruţan îşi ia adio de la fotbalul european? „Are variante bune în Golf!” Anunţul făcut de Giovanni Becali

Olimpiu Moruţan (24 de ani) a revenit la Galatasaray după împrumutul la Pisa.

După revenirea în Turcia, mijlocaşul român a primit deja mai multe şanse de la antrenorul Okan Buruk, atât în meciurile amicale, cât şi în meciul de aseara cu Zalgiris, din preliminariile Champions League.

Giovanni Becali, impresarul lui Moruţan, a oferit noi detalii despre viitorul acestuia, luând în calcul inclusiv o plecare în Golf. O astfel de mutare ar însemna ca Moruţan să plece din fotbalul de mare valoare, deşi are numai 24 de ani.

„Moruţan este un fotbalist căutat în această perioadă. El a făcut un sezon de nota 7 la Pisa, evoluţiile lui i-au deschis uşa spre oportunităţi importante. Pisa ar vrea să-l ţină şi anul viitor, dar va fi aproape imposibil. Moruţan e parte din lot pentru meciurile din preliminariile Champions League, are şansa să demonstreze acolo.

Dacă Okan nu-l va păstra, are variante foarte bune în Europa şi în Golf. Serie A este un campionat puternic, e potrivit pentru el. Poate juca acolo”, a spus Giovanni Becali pentru Playsport.

Afla mai multe despre: alex cicaldaugalatasaray. turcia 

viewscnt
Articole similare