Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Antrenor nou la Chelsea. Şefii clubului au mers deja în Spania pentru negocieri

BREAKING | Antrenor nou la Chelsea. Şefii clubului au mers deja în Spania pentru negocierigalerie foto

Chelsea

Comentarii

Michel Sanchez, antrenorul echipei Girona, marea revelaţie a actualei ediţii din La Liga, a refuzat o "ofertă importantă" din partea clubului englez Chelsea, informează cotidianul sportiv AS.

Sub conducerea lui Michel Sanchez, Girona se luptă de la egal la egal în acest sezon cu "granzii" Real Madrid şi FC Barcelona pentru titlul de campioană în La Liga, iar evoluţiile peste aşteptări ale modestei echipei catalane au atras atenţia marilor cluburi europene.

Chelsea, care a investit peste un miliard de euro în transferuri în ultimii doi ani, nu reuşeşte să se regăsească sub comanda actualului său antrenor, argentinianul Mauricio Pochettino, iar responsabilii grupării de pe Stamford Bridge s-au deplasat în Spania cu speranţa că-l vor putea convinge pe Michel Sanchez să preia conducerea tehnică a londonezilor începând din vară.

Antrenorul Gironei i-a anunţat însă că nu este interesat de ofertă, dorindu-şi să continue şi în sezonul viitor alături de actuala sa formaţie, cu care speră să participe în premieră la Liga Campionilor.

El este legat prin contract de Girona până în 2026, însă are o clauză de reziliere în cazul în care va dori să plece mai devreme de pe Estadi Montilivi, conform sursei citate.

Michel Sanchez este văzut, totodată, drept un posibil succesor al antrenorilor Xavi Hernandez şi Pep Guardiola la echipele FC Barcelona, respectiv Manchester City, subliniază AS.

Afla mai multe despre: chelsea 

viewscnt
Articole similare