You are here:

BREAKING | Anunţ-BOMBĂ: Vlad Dragomir pleacă de la Perugia şi semnează cu alb-albaştrii, pe modelul Alex Mitriţă

BREAKING | Anunţ-BOMBĂ: Vlad Dragomir pleacă de la Perugia şi semnează cu alb-albaştrii, pe modelul Alex Mitriţă
Comentarii

Mijlocaşul român Vlad Dragomir, în vârstă de 20 de ani, este la un pas de plecarea de la Perugia, după un an şi jumătate.

Internaţionalul român de tineret nu a continuat evoluţiile bune din sezonul trecut şi i-a dezamăgit pe italieni, care sperau să dea marea lovitură cu el. Deşi, la începutul anului, apărusera informaţii că jucătorul crescut la academia lui Arsenal ar fi dorit de Galatasaray, după ce se scrisese şi că trei cluburi din Serie A l-ar dori, mijlocaşul român a ajuns acum într-o situaţie complicată.

Vlad Dragomir nu mai este sigur de locul de titular la echipa aflată pe locul 8 din Serie B, iar italienii i-au pregătit deja bagajele, anunţă Tutto Mercato.

Vlad Dragomir pleacă de la Perugia şi semnează cu alb-albaştrii, pe modelul Alex Mitriţă

Perugia l-ar fi propus deja pe Vlad Dragomir la Ascoli, la schimb cu Michele Cavion, dar şi la Cremonese, pentru Francesco Deli, dar clubul românului s-a lovit de refuzul celor două cluburi. Acum, Perugia vrea să îl trimită pe Vlad Dragomir la Pescara, echipă pentru care a evoluat, în trecut, şi Alexandru Mitriţă.

În vârstă de 20 de ani, Vlad Dragomir a reuşit doar trei pase decisive, în 18 apariţii pentru Perugia, în acest sezon, în toate competiţiile.

Vlad Dragomir, crescut în academia lui Arsenal

În 2015, Dragomir era cumpărat pentru 115.000 de euro de Arsenal de la ACS Poli Timişoara. În perioada petrecută la Londra, tânărul fotbalist a jucat pentru echipele U18 şi U23 ale lui Arsenal şi chiar a fost convocat la lotul primei echipe de Arsene Wenger, însă nu a reuşit să bifeze debutul la echipa mare a "tunarilor".

În 2018, Arsenal l-a lăsat să plece, iar Dragomir a semnat cu Perugia. În primul sezon, românul a impresionat cu Alessandro Nesta ca antrenor, dar nu a continuat evoluţiile bune şi în acest sezon.

 

Afla mai multe despre: dragomir 

viewscnt
Articole similare