Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Anunţul lui Giovanni Becali, înainte de România - Israel: ”Am invitaţi de marcă la meci”

BREAKING | Anunţul lui Giovanni Becali, înainte de România - Israel: ”Am invitaţi de marcă la meci”
Comentarii

Naţionala de fotbal a României întâlneşte reprezentativa similară a Israelului, sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 21:45, pe Arena Naţională, într-un duel din etapa a 5-a Grupei I, din preliminariile EURO 2024.

Giovanni Becali a afirmat că nu va merge pe Arena Naţională pentru a vedea partida dintre România şi Israel, însă colaboratorii săi vor fi acolo, chiar în interes de serviciu.

Jucătorii României, sub lupă la meciul cu Israel

Afaceristul a recunoscut că are oaspeţi de seamă, sâmbătă seară, la partida România - Israel, din partea unor cluburi importante al Europei, însă nu a dorit să ofere mai multe detalii.

Aşadar, o miză în plus pentru jucătorii lui Edi Iordănescu, în calificării la EURO 2024: un posibil transfer ”la mai bine”, cât mai curând.

Nu, nu merg la meci. Merg cei care lucrează cu mine, colaboratorii mei. Eu am întotdeauna invitaţi. Am şapte bilete de la Federaţie. Am doi invitaţi de marcă, nu vă pot spune de unde. Dar eu mereu îmi iau 5-6 bilete.

Nu am luat la lojă fiind timpul atât de bun. Am văzut ce ne-a costat la turneul U21, acolo unde, meci de meci, lojă, lojă, lojă, şi nu am arătat nimic. În fine. Hai să revenim la acest meci, care e foarte important, nu doar pentru aceste trei puncte, ci şi pentru următorul.

O victorie aici ne-ar da curajul şi tupeul să îndrăznim să le luăm şi pe celelalte şi să închidem odată socoteala asta cu calificarea”, a declarat Giovanni Becali, conform fanatik.ro.

Echipa probabilă pentru meciul cu Israel

Aflat alături de ”tricolori”, reporterul Orange Sport - Paul Andone, ne-a oferit şi posibila echipă pe care Edi o va arunca în luptă pe Arena Naţională, contra Israelului:

  • Moldovan - Manea, Drăguşin, Burcă, Bancu - R.Marin, Stanciu, Olaru - Hagi, Mihăilă - Alibec.

Afla mai multe despre: giovanni becaliromania - israel 

viewscnt
Articole similare