Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Atacant de NAŢIONALĂ pentru FCSB! Gigi Becali îl vrea pentru Champions League

BREAKING | Atacant de NAŢIONALĂ pentru FCSB! Gigi Becali îl vrea pentru Champions League

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali (65 de ani), a afirmat că doreşte să transfere un atacant, în vara viitoare, în perspectiva viitoarei campanii europene.

FCSB este lider în Superligă, cu 10 puncte peste locul secund, Rapid Bucureşti, şi are şanse foarte mari de a câştiga titlul în acest sezon.

Chiar dacă mai sunt 12 partide până la finalul sezonului, Gigi Becali este genul de conducător care îşi plănuieşte din timp paşii.

Florin Tănase, la FCSB?

Potrivit dincolodesport.eu, Gigi Becali şi-a stabilit principala ţintă din vară pentru postul de atacant: fostul său jucător, actualmente ”sfătuitor din umbră”, Florin Tănase.

Atacantul român este legitimat la Al-Okhdood, în Arabia Saudită, însă pare tentat să se întoarcă în Europa.

Sursa citată anunţă că primele discuţii au fost unele pozitive. Florin Tănase ar fi de acord să se întoarcă chiar şi la FCSB din vară, dacă va fi remunerat corespunzător.

Pentru Gigi Becali, un salariu anual de 400-500.000 de euro pentru Florin Tănase nu ar fi o problemă. Omul de afaceri ştie cum să construiască un contract pentru ca toată lumea să fie mulţumită, în funcţie şi de reuşitele de pe terenul de joc.

  • 3.200.000 de euro este cota de piaţă a lui Florin Tănase.
  • Florin Tănase are 228 de meciuri pentru FCSB, cu 83 de goluri şi 41 de pase decisive.
  • 1.500.000 de euro a plătit FCSB pentru Florin Tănase, în vara lui 2016, celor de la Viitorul Constanţa.
  • 3.000.000 de euro a obţinut FCSB în schimbul lui Florin Tănase, în vara lui 2022, de la Al-Jazira.

Gigi Becali, despre Florin Tănase: ”Vorbesc mereu cu el”

Gigi Becali a recunoscut că ţine legătura cu Florin Tănase şi nu ar fi exclus ca acesta să se întoarcă la FCSB din vara viitoare.

Vorbesc mereu cu Tănase, când dă gol, mă sună, când dă pase de gol, mă sună. Mi-a zis că stă doi ani pe acolo să facă bani şi se întoarce înapoi. Avându-l pe Tănase, jocul era mai elaborat, era un dirijor bun care dirija orchestra. Acum e degringoladă”, a recunoscut Gigi Becali.

Afla mai multe despre: florin tanaseal-okhdoodarabia sauditagigi becali 

viewscnt
Articole similare