Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Banii pe masă! FCSB, chemată la negocieri: ofertă pentru "perla" lui Gigi Becali!

BREAKING | Banii pe masă! FCSB, chemată la negocieri: ofertă pentru "perla" lui Gigi Becali!

FCSB

Comentarii

Una dintre "perlele" lui Gigi Becali, patronul FCSB, este dorit cu insistenţă la un alt club din Superligă, după ce şi jucătorul şi-a manifestat dorinţa de a semna! Preşedintele echipei a "chemat" FCSB la negocieri pentru a bate palma în privinţa mutării.

Este vorba despre Ianis Stoica (20 de ani), atacantul împrumutat de FCSB la U Cluj până la finalul acestui sezon. Stoica are parte de minutele pe care doreşte, sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău, şi a anunţat că-şi doreşte să continue la Cluj-Napoca şi din sezonul viitor încolo.

U Cluj, gata să negocieze cu FCSB transferul definitiv al lui Ianis Stoica

După declaraţiile atacantului, Radu Constantea, preşedintele grupării din Cluj, a anunţat că echipa îşi doreşte să-l convingă pe Ianis Stoica să rămână la "Şepcile roşii" şi din sezonul viitor încolo, dar trebuie să se înţeleagă cu FCSB în privinţa transferului.

Constantea şi-a făcut clară intenţia de a-l păstra pe Ianis Stoica la U Cluj şi după ce expiră împrumutul de la FCSB: "Ianis Stoica va juca la noi până la finalul acestui sezon, el este împrumutat. Sigur, ne-am dori să-l convingem să rămână la noi şi după aceea", a declarat Radu Constantea, conform iamsport.ro.

Ianis Stoica a jucat 17 meciuri (1371 de minute) în toate competiţiile sezonului la U Cluj, timp în care a marcat de şapte ori şi a livrat patru pase de gol.

Mihai Stoica, anunţ despre plecarea lui Ianis Stoica de la FCSB la U Cluj: "Suntem deschişi la negocieri"

La finalul lunii noiembrie, Mihai Stoica a anunţat că FCSB este deschisă să negocieze plecarea lui Ianis Stoica definitiv la U Cluj. ”Suntem dispuşi la negocieri dacă el vrea să rămână acolo, iar Universitatea Cluj vrea să-l transfere. El mai este în Regula U21 încă un an”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

  • 750.000 de euro este cota de piaţă a lui Ianis Stoica în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsb transfer definitiv ianis stoicaianis stoica transfer u cluj fcsbfcsb u cluj transfer ianis stoicaianis stoica transfer u cluj 

viewscnt
Articole similare