Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Barca, TUN pe piaţa transferurilor! Două staruri au semnat. Laporta a "spart banca"

BREAKING | Barca, TUN pe piaţa transferurilor! Două staruri au semnat. Laporta a "spart banca"

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona şi clubul brazilian Santons, de unde catalanii l-au transferat pe Neymar în 2013, au bătut palma pentru alte două transferuri. Echipa blaugrana a transferat două tinere speranţe din Brazilia, Kaiky Fernandes (18 ani) şi Angelo Gabriel (17 ani) pentru 70 de milioane de euro.

"Acord total!". Barcelona, două transferuri de 70 de milioane de euro, din Brazilia

Perioada de mercato s-a încheiat de aproape două săptămâni în campionatele mari din Europa, dar Barcelona continuă să facă mutări pe piaţa de pe alte continente. Mai exact în Brazilia. Potrivit Sport, Barcelona s-a înţeles cu Santos pentru transferul a doi jucători tineri.

Kaiky Fernandes, un fundaş de 18 ani, şi Angelo Gabriel, un atacant de bandă de 17 ani, au semnat cu FC Barcelona. Transferurile celor doi au cotat 70 de milioane de euro. De la Santos, Barcelona l-a transferat pe Neymar Jr. în 2013, în schimbul a 85 de milioane de euro, o mutare de succes pentru clubul de pe Camp Nou.

Neymar a devenit, între timp, cel mai scump fotbalist din istorie, după ce PSG a achitat 222 de milioane de euro pentru transferul său, în 2017. Echivalentul clauzei de reziliere.

Kaiky Fernandes şi Angelo Gabriel au debutat recent pentru echipa mare a lui Santos. Kaiky a jucat două meciuri titular, fără să marcheze sau să ofere pase de gol, în timp ce Angelo Gabriel a strâns 258 de minute în patru partide, de asemenea fără să marcheze sau să ofere assist-uri.

Barcelona a făcut patru transferuri în perioada de mercato care tocmai s-a încheiat la 31 ianuarie. Dani Alves (38 de ani, gratis), Ferran Torres (21 de ani, 55 de milioane de euro), Adama Traore (26 de ani, împrumut) şi Pierre-Emerick Aubameyang (32 de ani, gratis) au semnat cu trupa de pe Camp Nou.

  • 10 - zece milioane de euro este cota de piaţă a lui Angelo Gabriel în prezent, potrivit specialiştilor transfermarkt.com
  • 8 - opt milioane de euro este cota de piaţă a lui Kaiky Fernandes în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: barcelonatransferurikaiky fernandesangelo gabrielsantos 

viewscnt
Articole similare