Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING: Barcelona, BOMBĂ pe piaţa transferurilor: "Are oferta pe masă, e adevărat!" A marcat 53 de goluri în 2019 şi vine lângă Messi şi Suarez

BREAKING: Barcelona, BOMBĂ pe piaţa transferurilor: "Are oferta pe masă, e adevărat!" A marcat 53 de goluri în 2019 şi vine lângă Messi şi Suarez

FC Barcelona

Comentarii

Carlos Vela (30 de ani), atacantul celor de la Los Angeles FC, fost la Arsenal sau Real Sociedad, are ofertă de la FC Barcelona. Mexicanul a fost dat de gol de conaţionalul său, Giovanni dos Santos, fost fotbalist al catalanilor. Dos Santos a dezvăluit, conform presei din Anglia, că Vela are pe masă oferta Barcelonei şi că urmează să ia o decizie în ceea ce priveşte viitorul său.

The Sun, care citează W Radio, scrie că FC Barcelona a pregătit oferta pentru Carlos Vela, iar în ianuarie, odată cu deschierea perioadei de mercato, îl vor contacta pe agentul atacantului mexican pentru un transfer. Giovanni dos Santos, colegul lui Vela la naţionala Mexicului, dar rival în MLS, le-a spus totul jurnaliştilor: "Sunt în vacanţă, deci nu am vorbit foarte mult cu el, dar e adevărat. Are o ofertă pe masă de la FC Barcelona. Nu ştiu ce va face, e foarte fericit la Los Angeles, a avut un sezon spectaculos, dar să mergi la Barcelona e o oportunitate mare! Sunt fericit pentru el!", a spus Dos Santos, conform W Radio, citat de The Sun.

FC Barcelona l-a vrut pe Vela şi anul trecut, când în locul său, în cele din urmă, a ajuns pe Camp Nou Kevin Prince-Boateng. Catalanii vor un back-up pe măsură pentru Luis Suarez, iar Vela poate fi omul potrivit, mai ales că are cunoştinţă deja despre campionatul din Spania, după ce a jucat pentru Real Sociedad înainte de transferul în MLS.

Carlos Vela a marcat 53 de goluri în 63 de meciuri pentru Los Angeles FC anul trecut. Chiar mexicanul a recunoscut că aducerea lui Boanteng l-a împiedicat să semneze cu FC Barcelona: "Am fost foarte aproape. Cine poate spune nu ocaziei de a juca alături de Messi pentru patru luni şi apoi să vină înapoi la Los Angeles?", a dezvăluit Carlos Vela pentru New York Times, în octombrie.

Afla mai multe despre: carlos velaofertafc barcelona 

viewscnt
Articole similare