You are here:

BREAKING | Barcelona, TUN în mercato! Contract pe 5 ani pentru superstarul de la EURO. Transfer-bombă!

BREAKING | Barcelona, TUN în mercato! Contract pe 5 ani pentru superstarul de la EURO. Transfer-bombă!

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona pregăteşte primul transfer important din ultimii ani, pe bani buni, după ce a ieşit din criza economică în care instrase la finalul mandatului lui Josep Maria Bartomeu, fostul preşedinte al clubului catalan.

Este vorba despre Nico Williams (21 de ani), superstarul naţionalei Spaniei de la EURO 2024, care a impresionat cu calităţile sale, în special viteza şi driblingul. Presa din Spania a scris despre un acord de principiu între cele două părţi, iar acum oferă detalii despre contractul pregătit lui Nico.

Contractul pe care Barcelona îl pregăteşte pentru Nico Williams

Concret, se pare că Barcelona îi va pune în faţă un contract pe cinci ani lui Nico Williams, cu un salariu destul de mic în primii doi ani, care, apoi, să crească în ultimii trei ani.

Dorit şi de cluburi din Premier League, Barcelona are un avantaj în privinţa transferului lui Nico: jucătorul îşi doreşte să semneze cu catalanii! Nico Williams are o clauză de reziliere de aproximativ 60 de milioane de euro în contractul cu Athletic Bilbao, pe care Barcelona o poate activa fără să negocieze cu echipa bască.

Nico Williams a marcat de opt ori şi a livrat 19 pase decisive în toate competiţiile sezonului trecut la Athletic Bilbao.

  • 60 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Nico Williams în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: nico williamstransferbarcelonacontractla liga 

viewscnt
Articole similare