Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Becali, transfer de Champions League. FCSB a luat un fotbalist cu sute de meciuri în campionatele de TOP din Europa

BREAKING | Becali, transfer de Champions League. FCSB a luat un fotbalist cu sute de meciuri în campionatele de TOP din Europa

FCSB

Comentarii

Vlad Chiricheş (33 de ani) s-a înţeles cu FCSB în privinţa aspectului financiar şi urmează să semneze în orele următoare.

BREAKING | Vlad Chiricheş s-a înţeles cu FCSB! Contract fabulos oferit de Gigi Becali

După o serie întreagă de negocieri, internaţionalul român a ajuns la un acord cu Gigi Becali în privinţa banilor.

Contractul fabulos oferit de patronul FCSB constă într-o sumă de 800.000 de euro în doi ani, plus alte bonusuri de performanţă care i-ar putea aduce lui Chiricheş 1,6 milioane de euro în total, potrivit gsp.ro.

Vlad Chiricheş, prezent la derby-ul dintre FCSB şI Dinamo

Sâmbătă seară, în tribunele stadionului ”Arcul de Triumf”, la derby-ul FCSB - Dinamo, şi-a făcut prezenţa şi căpitanul echipei naţionale a României, Vlad Chiricheş (33 de ani).

Fundaşul central este liber de contract după ce a reuşit să-şi rupă contractul cu italienii de la Cremonese şi se află în negocieri avansate cu FCSB.

Vlad Chiricheş a fost surprins în tribune, alături de apropiaţi, îngândurat şi poate puţin îngrijorat de faptul că FCSB-ul nu reuşeşte să depăşească reduta defensivei dinamoviste.

  • 75 de selecţii a adunat Vlad Chiricheş în echipa naţională a României.

Afla mai multe despre: vlad chirichesfcsbgigi becalitransfer 

viewscnt
Articole similare