Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Benzema s-a săturat. Pleacă şi semnează cu altă echipă încă din vară

BREAKING | Benzema s-a săturat. Pleacă şi semnează cu altă echipă încă din vară
Comentarii

Atacantul francez Karim Benzema vrea să-şi scurteze aventura în Arabia Saudită şi să plece de la Al Ittihad, unde a venit în vara anului trecut, anunţă spaniolii de la Relevo.

Nemulţumit de condiţiile din Arabia Saudită, Karim Benzema vrea să plece de la Al Ittihad, însă atacantul francez nu ajunge la o înţelegere cu şefii clubului pentru o eventuală despărţire.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

În vârstă de 36 de ani, Benzema ar fi dezamăgit de nivelul, de facilităţile şi de lipsa de profesionalism din Saudi Pro League.

Totuşi, plecarea sa pare dificilă, în contextul în care are un contract valabil până în 2026. Singura variantă pentru atacantul francez ar fi să schimbe echipa, dar să rămână în Arabia Saudită.

Şeicii ar fi dispuşi să-şi dea acordul pentru transferul lui Benzema la un alt club de top din ţară, astfel încât starul francez să contribuie în continuare la mărirea capitalului de imagine al Arabiei Saudite.

Criticat de oficiali şi suporteri pentru prestaţia şi lipsa sa de implicare pe teren în acest sezon, Karim Benzema este în prezent accidentat la gambă. Atacantul născut la Lyon nu a mai jucat de o lună.

În primul său sezon la Jeddah, Benzema a marcat 13 goluri şi a oferit 8 pase de gol în 29 de meciuri, în toate competiţiile.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Afla mai multe despre: benzemaal ittihad 

viewscnt
Articole similare