Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Billel Omrani semnează cu fosta echipă a lui Gabi Tamaş!

BREAKING | Billel Omrani semnează cu fosta echipă a lui Gabi Tamaş!
Comentarii

Billel Omrani (30 de ani) s-a despărţit de Petrolul Ploieşti şi este pregătit să semneze cu fosta echipă a lui Gabi Tamaş.

Billel Omrani ar fi dorit de Hapoel Haifa. Ce scrie presa din străinătate

Adus cu surle şi trâmbiţe la Ploieşti, Bilel Omrani pleacă de la Petrolul după trei luni, în care a dezamăgit total, jucând foarte puţin.

Din primele informaţii, însă Omrani nu duce lipsă de oferte. Rămas liber de contract, fotbalistul s-ar afla în negocieri cu Hapoel Haifa, ocupanta locului 3 din campionatul Israelului, anunţă publicaţia Sport5.

Sursa citată anunţă şi că pentru moment, negocierile dintre israelieni şi Omrani s-au blocat din cauza prenţiilor financiare ale fotbalistului, însă "Hapoel Haifa nu cedează, iar negocierile continuă".

Francezul care rupea porţile la CFR Cluj acum câţiva ani n-a marcat niciun gol pentru lupii galbeni, iar antrenorul Florin Pîrvu a renunţat la serviciile lui şi nu l-a mai luat în cantonamentul din Antalya.

Omrani, OUT şi de la Petrolul

Conducerea Petrolului a anunţat că angajamentul fotbalistului a fost reziliat.

„Petrolul Ploieşti şi jucătorul Billel Omrani (30 ani) au ajuns la un acord privind încetarea relaţiilor contractuale. Atacantul francez făcea parte din lotul echipei noastre din septembrie 2023, bifând 5 apariţii în Superligă, şi două prezenţe în Cupa României. Mulţumim şi mult succes în continuare”, a punctat clubul ploieştean.

Ce a declarat Florin Pîrvu după ce a renunţat la Omrani:

„Nu am nimic personal cu el. Îi doresc să îşi găsească echipă şi să demonstreze ceea ce poate, dar noi avem alte priorităţi”, a fost mesajul transmis de Pîrvu.

În România, Billel a mai jucat la CFR Cluj şi FCSB. La formaţia din Gruia a avut cel mai bun randament din carieră. 7 trofee toate cucerite alături de CFR: 5 titluri de campion şi două Supercupe.

  • 550 de mii de euro este cota de piaţă a lui Billel Omrani, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Afla mai multe despre: billel omranigabi tamaşhapoel haifa 

viewscnt
Articole similare