Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | BOMBĂ înainte de El Clasico. Leo Messi vrea să plece de la Barcelona, iar Cristiano Ronaldo a confirmat-o!

BREAKING | BOMBĂ înainte de El Clasico. Leo Messi vrea să plece de la Barcelona, iar Cristiano Ronaldo a confirmat-o!
Comentarii

Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi ar putea deveni, în sfârşit, colegi de echipă.

Astăzi se joacă El Clasico Real Madrid - Barcelona. Meciul va fi transmis în direct de Telekom Sport 1 de la ora 22:00.

Înainte de marele duel de pe Santiago Bernabeu, presa spaniolă a explodat cu o informaţie care vine din anturajul lui Cristiano Ronaldo.

Conform jurnalistei Natalia Calvet, Cristiano s-a confesat prietenilor săi că Lionel Messi şi o ”altă mare echipă” din fotbalul mondial au discutat deja despre un posibil transfer. Informaţia publicată între timp şi în Diario Gol este completată de sursa citată cu posibilitatea reală ca Ronaldo şi Messi să joace pentru prima dată, în aceeaşi echipă.

Juventus ar vrea să-i unească pe cei doi rivali în tricoul ”Bătrânei Doamne”, iar spaniolii scriu că actuala campioană a Italiei este dispusă să facă orice sacrificiu pentru asta. A confirmat-o şi Andrea Agnelli: ”Leo Messi poate pleca de la Barcelona fără ca echipa care îl cumpără să plătească o sumă de bani. Este un detaliu cunoscut publicului larg”

Messi şi Cristiano Ronaldo colegi?

Informaţia vine la scurt timp după ce presa internaţională a scris că David Beckham ar vrea să-i aducă atât pe Messi cât şi pe Cristiano la noua sa formaţie din MLS. Fostul mare fotbalist englez a confirmat zvonurile că şi-i doreşte pe Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi la echipa sa.

"Am fost contactaţi de o mulţime de jucători care vor să ni se alăture. Ca orice conducător, îmi doresc cei mai buni jucători, iar dacă am avea ocazia de a aduce jucători precum Cristiano Ronaldo sau Leo Messi, pentru care am o mare admiraţie, atunci ar fi fantastic", a declarat David Beckham, pentru Sky Sports.

Pe de altă parte, specialişti din presa spaniolă susţin că aceste informaţii fac parte doar dintr-o puternică maşinărie de PR pusă în mişcare de presă. Atât Cristiano, cât şi Messi, probabil cei mai mari fotbalişti din ultimii 20 de ani, au un impact deosebit la public, iar ”speculaţiile din ultima vreme, care îi aruncă pe cei doi în tricoul aceleiaşi echipe, par să aparţină unui grup interesat de oameni” scrie Manolo Vazquez, un alt jurnalist spaniol. 

Afla mai multe despre: leo messicristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare