Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Bombă pe piaţa transferurilor! Barcelona transferă un alt superstar de la Manchester City

BREAKING | Bombă pe piaţa transferurilor! Barcelona transferă un alt superstar de la Manchester City

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona pregăteşte o nouă mutare de senzaţie pe piaţa transferurilor.

BREAKING | Bombă pe piaţa transferurilor! Barcelona aduce un alt superstar de la Manchester City

După ce l-a adus pe Ilkay Gundogan de la „cetăţeni”, catalanii vor acum să-l transfere şi pe Joao Cancelo, fundaşul dreapta care a fost împrumutat la Bayern Munchen în sezonul precedent.

Portughezul nu s-a adaptat însă în Bavaria, astfel că nemţii au decis să nu-l cumpere definitiv. Întors în Anglia, Cancelo nu este dorit nici de Pep Guardiola, iar şansele ca el să continue pe Etihad sunt minime. Barca a intrat pe fir şi este pregătită să-l împrumute pe Camp Nou, mai ales că este un fotbalist pe placul lui Xavi.

„Venirea lui Cancelo la Barcelona e o chestiune de timp”, dă asigurări specialistul în transferuri Fabrizio Romano.

  • 50 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Joao Cancelo, potrivit Transfermarkt.com

Messi a vorbit deschis despre experienţa de la PSG: "A fost dificil, contrar a ceea ce trăiesc acum"

Lionel Messi a declarat că plecarea sa la Miami, în această vară, este "contrară" sosirii sale la Paris de la FC Barcelona în 2021, informează AFP.

"Aşa cum am spus, plecarea mea la Paris nu era ceva ce-mi doream. Să plec de la FC Barcelona nu a fost un lucru pe care îl doream şi s-a întâmplat, ca să spun aşa, de pe o zi pe alta.

A trebuit să mă adaptez într-un loc total diferit faţă de ce trăisem toată viaţa mea, atât în ce priveşte oraşul, cât şi în plan sportiv. A fost dificil, contrar a ceea ce mi se întâmplă aici în acest moment.

Eu vă pot spune că sunt foarte fericit pentru decizia pe care am luat-o, nu doar pentru joc, pentru modul cum decurg lucrurile în acest moment, ci şi pentru familia mea, viaţa de zi de zi, pentru oraşul acesta pe care îl apreciem, pentru această nouă experienţă şi pentru primirea de care am avut parte, extraordinară din primul moment, nu doar la Miami", a afirmat starul argentinian la prima sa conferinţă de presă în Florida.

Afla mai multe despre: barcelonamanchester cityjoao cancelotransfer 

viewscnt
Articole similare